Underholdning

Full jubel på fotballtribunen: Prins William kastet seg rundt halsen på John Carew

Prins William ble så glad at han måtte klemme John Carew da fotballaget Aston Villa rykket opp til Premier League.

VILL, VILLERE, VILLA!:Jubelen sto i taket da kampen ble avblåst, og det var klart at prins Williams favorittlag Aston Villa rykket opp. Her med Aston Villas tidligere stjerne John Carew.
VILL, VILLERE, VILLA!:Jubelen sto i taket da kampen ble avblåst, og det var klart at prins Williams favorittlag Aston Villa rykket opp. Her med Aston Villas tidligere stjerne John Carew. Foto: Mike Egerton / NTB scanpix
Sist oppdatert

Det var sterke følelser i sving da Aston Villa, favorittlaget til prins William (36), slo Derby 2–1 i opprykksfinalen på Wembley. Etter to sesonger i nest øverste divisjon er nå Birmingham-laget tilbake i Premier League fra neste sesong.

På tribunen jublet prinsen hemningsløst etter at opprykket var sikret. Og ved sin side hadde han ingen ringere enn John Carew (39), som blant annet har 91 landskamper for Norge.

Møttes i fjor

På Instagram har den tidligere fotballstjernen lagt ut en video som viser at William tar initiativ til en solid jubelklem med Carew.

– For en dag! Villa er tilbake, skriver John Carew under videoen.

De to møttes første gang i februar i fjor. Da var William og hertuginne Kate (37) på besøk i Oslo, og på slottsmiddagen var også John Carew invitert.

Det var neppe tilfeldig. Den tidligere fotballstjernen har nemlig spilt 113 kamper for Aston Villa fra 2007 til 2011.

<b>FORNØYDE:</b> Da seieren var i boks, var det prins William som tok initiativ til en god klem med John Carew. 
FORNØYDE: Da seieren var i boks, var det prins William som tok initiativ til en god klem med John Carew.  Foto: Ed Sykes / Reuters / NTB scanpix

- En stor ære

Bare to måneder etter slottsmiddagen i fjor ble William og John observert sammen på Villa-tribunen. Også den gangen ble det også seier.

Til TV-programmet «Soccer AM» fortalte nordmannen i fjor om møtet på slottet og det nye vennskapet.

– Han er en stor fotballtilhenger. Vi snakket mye om fotball, stort sett om Villa siden han er en stor Aston Villa-fan. Vi bestemte oss for å dra og støtte laget vårt før sesongen var over. Han inviterte meg, og det var en stor ære, fortalte John Carew.

SÅÅÅ GLADE: John McGinn (t.v.) jubler etter å ha scoret Aston Villas andre mål for kvelden og får et gratulasjonskyss av lagkameraten Jack Grealish.
SÅÅÅ GLADE: John McGinn (t.v.) jubler etter å ha scoret Aston Villas andre mål for kvelden og får et gratulasjonskyss av lagkameraten Jack Grealish. Foto: Ed Sykes / Reuters / NTB scanpix

Denne saken ble første gang publisert 28/05 2019, og sist oppdatert 29/05 2019.

Les også