Underholdning

Forlovelsesringen fra Orlando Bloom til Katy Perry ligner på noe vi har sett før...

Sammentreff, eller spiller Orlando Bloom på sitt eget etternavn?

FORLOVET: Med dette bildet kunne Katy Perry og Orlando Bloom røpe for verden at de har forlovet seg, på selveste valentinsdagen forrige uke. Nå får diamantringen oppmerksomhet av en annen grunn.
FORLOVET: Med dette bildet kunne Katy Perry og Orlando Bloom røpe for verden at de har forlovet seg, på selveste valentinsdagen forrige uke. Nå får diamantringen oppmerksomhet av en annen grunn. Foto: Skjermdump / Instagram
Publisert

Forrige uke kunne av-og-på-turtelduene Orlando Bloom (42) og Katy Perry (34) røpe at de har forlovet seg, på selveste valentinsdagen.

NYFORLOVET: Orlando Bloom og Katy Perry forlovet seg på 14. februar 2019.
NYFORLOVET: Orlando Bloom og Katy Perry forlovet seg på 14. februar 2019. Foto: Daniele Venturelli / Contributor / Getty Images

Paret delte den hyggelige nyheten på hver sine Instagram-kontoer, hvor vi også får et glimt av den gigantiske forlovelsesringen Katy Perry har fått i samme anledning.

Ringen er en blomsterformet diamantring, og skal ifølge flere medier være verdt så mye som fem millioner dollar, eller 43,3 millioner norske kroner, ifølge E! News.

Samtidig har blant annet Cosmopolitan nå gjort oppmerksom på at ringen kan minne om noe vi har sett før:

LIK: Forlovelsesringen Miranda Kerr fikk av Orlando Bloom da de to forlovet seg i 2010.
LIK: Forlovelsesringen Miranda Kerr fikk av Orlando Bloom da de to forlovet seg i 2010. Foto: David Livingston / Contributor / Getty Images

For dere som ikke umiddelbart kan se hvem som eier denne hånden, så er det altså Orlando Blooms eks, Miranda Kerr, og ringen er forlovelsesringen hun fikk da de to forlovet seg i 2010.

En ring som har nøyaktig samme form som den som nå pryder Katy Perrys hånd, selv om den riktignok kun har hvite diamanter.

Litt mer om Katy Perrys forlovelsesring: Den ser ifølge Andrew Brown, sjef i WP Diamonds ut til å være en 4-karat stor rosa, oval diamant, med fire hvite diamanter rundt. Sammen ser diamantene ut som de har slått ut i full blomst, uttaler han til E! News.

Man kan jo samtidig lure på om Orlando Bloom har lekt litt med sitt eget etternavn er (bloom = blomst).

Denne saken ble første gang publisert 18/02 2019.

Les også