Forbereder seg i hvitt

Kim Kardashian har trolig valgt brudekjolen.

Foto: VT/CB/Splash News (VT/CB/Splash News)
Publisert

(SIDE2:) Realitystjernen besøkte nok en gang en Vera Wang-forretning. Denne gangen i Los Angeles, og Kardashian-søstrene fikk stengt av hele butikken for å kikke på kjoler.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Kim Kardashian skal etter all sannsynlighet gifte seg med Kris Johnson senere i år. Og hun kan virke utålmodig, når hun i dag var kledt i hvitt fra topp til tå for å kikke på kjole, skriver DailyMail.

Det er andre gangen på en uke Kardashian besøker Vera Wang. For kort tid siden var hun i New York for å kikke på kjoler av den kinesisk-amerikanske designeren.

- Bridezilla
I dag fikk imidlertid Kim, Khloe og moren Kris Jenner stengt av hele den eksklusive butikken på Melrose Avenue. Årsaken var ikke kun kjolejakt, men familien spiller også inn bryllupsplanleggingen til sitt realityshow.

Ryktene skal ha det til at modellen og skuespilleren gifter seg med NFL-kjæresten senere i år, og ifølge søsteren Khloe er Kim allerede blitt en stor bridezilla.

Vera Wang designet også kjolen til Khloe da hun giftet seg med LA Lakers-spilleren Lamar Odom i 2009. Kjendiser som Chelsea Clinton, Ivanka Trump Jessica Simpson, Elin Nordegren, Avril Lavigne, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez er alle store fans av designeren.

Denne saken ble første gang publisert 01/07 2011.

Les også