Aktuelt

Slet med ammingen: Fikk brystmelk av fremmed dame

Kat Von D fikk ikke til ammingen. Da fikk hun hjelp fra uventet hold.

HADDE IKKE MELK: Kat Von D slet med å få fart på ammingen. Da kom en ukjent kvinne henne i møte.
HADDE IKKE MELK: Kat Von D slet med å få fart på ammingen. Da kom en ukjent kvinne henne i møte. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Tatovøren, forfatteren og TV-personligheten Kat Von D (36), kjent fra TV-seriene "Miami Inc" og senere "LA Ink" fødte nylig en sønn. Vi har hørt utallige historier om fortvilte nybakte mødre som ikke får til ammingen. Kat Von D er intet unntak.

Nylig publiserte hun en post på Instagram om at hun slet med å få i gang melkeproduksjonen og satt der med en sulten Leafar i armene.

På forhånd hadde hun bestemt seg for å kun gi brystmelk, og legen foreslo hun kunne spørre noen i omgangskretsen om de kanskje kunne donere litt melk. Dersom det ikke var mulig, måtte hun begynne med morsmelkserstatning.

- For oss personlig, føltes det ikke riktig å gi morsmelkserstatning. Jeg bestemte meg for å ringe min fantastiske jordmor @losangelsmidwife, for å spørre henne om hun visste om noen som kunne tenke seg å donere litt melk og som i tillegg gikk på en plantebasert diett, da dette er viktig for oss, skriver hun på Instagram.

Kat fikk raskt hjelp, da hennes jordmor satte henne i kontakt med en annen nybakt mamma som gjerne ville hjelpe.

- Uten å kjenne meg og uten å stille spørsmål, hjalp @mattersofmotherhood oss gjennom noen tøffe netter ved å dele av sin morsmelk. Dette er samhold og felleskap, og jeg kan nesten ikke vente med å gjengjelde tjenesten, skriver hun på Instagram.

Kat Von D fikk til slutt i gang ammingen, og kan nå gjengjelde tjenesten, om det skulle være behov for det.

Kat er gift med forfatter Rafel Ryes (43). De giftet seg tidligere i år. For kun noen dager siden kunne de ønske sitt første barn velkommen til verden.

Denne saken ble første gang publisert 06/12 2018, og sist oppdatert 06/12 2018.

Les også