«Farmen»-vinneren Anders Rydning

Åpner opp om flørten: – Vi fant fort tonen

Livet som TV-kjendis har gitt mersmak for Anders Rydning, men akkurat nå bruker han tid på å prøve lykken med en tidligere vinner av «Farmen».

<b>ANDERS RYDNING:</b> – Jeg tror 2024 blir et spennende år, sier «Farmen»- vinneren Anders Rydning og sikter både til karriere og privatliv.
ANDERS RYDNING: – Jeg tror 2024 blir et spennende år, sier «Farmen»- vinneren Anders Rydning og sikter både til karriere og privatliv. Foto: Svein Brimi
Publisert

– Jeg tar imot det nye året med åpne armer, sier Anders Rydning (37).

Den sympatiske karen stakk av med seieren i populære «Farmen» på TV 2 mot slutten av fjoråret. Det ble kronen på verket i et år som han håpet ville føre til en ny tilværelse.

– Jeg har tro på at livet mitt i 2024 blir annerledes enn livet jeg hadde før jeg ble med i «Farmen». Jeg hadde grodd fast i rutiner, og det er det slutt på. Seieren ga meg en enorm mestringsfølelse, forteller Anders som tidligere jobbet som markedssjef og skuespiller.

Les også: Vant «Farmen» 2023: Dette skal han bruke pengene på

Lillebror Erik Rydning

Nå er han åpen for mer TV hvis muligheten skulle by seg. Han har spilt i seriene «Exit» og «Unge lovende», og i filmene «Børning 2» og «Pornopung».

– Jeg håper å få sjansen til å fortsette i underholdningsbransjen. Jeg legger ikke skjul på at jeg har en liten entertainer i magen. Det beste jeg vet er å underholde. Derfor er jeg åpen for mer reality.

<b>TIL TOPPS:</b> Anders slo Martin Hals Johannessen i «Farmen»-finalen før jul. 
TIL TOPPS: Anders slo Martin Hals Johannessen i «Farmen»-finalen før jul.  Foto: TV 2

– Jeg drømmer også om å få være programleder, gjerne i et talkshow, meddeler 37-åringen.

Her og Nå møtte Anders da han kom på lanseringsfesten til den nye humorserien «LOL: Den som ler sist» på strømmetjenesten Prime Video. Dit kom han sammen med lillebror Erik Rydning (33).

– Jeg er kjempestolt av Anders. Det er helt sprøtt å tenke på at han vant. Jeg hadde ikke sett for meg at gårdslivet ville passe ham så godt. Han har virkelig imponert meg, sier Erik som jobber i musikkbransjen.

<b>HAR TROEN:</b> Anders (t.v.) får skryt av lillebror Erik. – Anders vil helt sikkert finne seg en ny rolle i rampelyset, mener han.
HAR TROEN: Anders (t.v.) får skryt av lillebror Erik. – Anders vil helt sikkert finne seg en ny rolle i rampelyset, mener han. Foto: Svein Brimi

Han tror TV-seerne kommer til å se mye mer av storebroren i årene fremover.

– Anders vil helt sikkert finne seg en rolle i rampelyset. Han er en entertainer, mener Erik.

Les også: (+) Jeg løy og stjal penger fra mann og barn for skjule sannheten

Tett kontakt med Daniel Godø

Men Anders fokuserer ikke bare på en videre karriere. Kjærlighetslivet har høy prioritet, og under premierefesten for «Farmen» før jul, lettet Anders litt på sløret.

Han har god kontakt med den tidligere «Farmen»-vinneren Daniel Godø (32), som gikk til topps i 2021. Tonen mellom dem er veldig god etter at han valgte å ta kontakt med Daniel.

<b>TREFFES:</b> Daniel Godø vant «Farmen» i 2021. Han og Anders har et godt øye til hverandre.
TREFFES: Daniel Godø vant «Farmen» i 2021. Han og Anders har et godt øye til hverandre. Foto: Morten Bendiksen

– Vi er begge «Farmen»-vinnere og har mye til felles å snakke om. Vi fant fort tonen, og så vil tiden vise hva som skjer videre med relasjonen vår, sier Anders, som stråler av lykke.

– Jeg har ingen grunn til å klage, smiler han lurt.

Denne saken ble første gang publisert 04/01 2024.

Les også