- Familien slet med å godta at jeg var bifil

- Da jeg forelsket meg i en jente, måtte jeg akseptere det selv, sier åpenhjertig supermodell Cara Delevingne.

MODELL OG SKUESPILLER: Cara Delevingne snakker åpent i intervjuet i siste Vogue.
MODELL OG SKUESPILLER: Cara Delevingne snakker åpent i intervjuet i siste Vogue. Foto: Gareth Cattermole
Publisert

Supermodell Cara Delevingne (22) har prydet magasinforsider og catwalker en god stund nå, men også vært relativt ettertraktet av tabloidpressen for sin utpregede offentlige livsstil.

I et intervju med Vogue, forteller hun åpent om sin vanskelige tenåringstid, forholdet til moren og reaksjonene hun har fått på å være bifil. Cara har den siste tiden stadig blitt sett med DJen St Vincent, hvis navn er Annie Clark, og hun bekrefter overfor magasinet at de to er et par.

LES også: Nå er Cara Delevignes nye kolleksjon her

22-åringen sier det tok tid for familien hennes å akseptere at hun liker både gutter og jenter, og at hun også selv slet med å godta det.

- Jeg tror at det at jeg er sammen med kjæresten min er en god del av grunne til at jeg er så lykkelig med den jeg er. Og det at jeg sier det er et mirakel. Det tok meg lang tid å akseptere det, først da jeg forelsket meg i en jente da jeg var 20 år og jeg forsto at jeg måtte akseptere det, sier hun, og legger til at foreldrene anså hennes kjærlighet til jenter som en "periode hun måtte gjennom".

Foto: (Faksimile)
ETTERTRAKTED: Cara har gått visninger og vært ansiktet utad for en rekke av de største motehusene og -merkene.
ETTERTRAKTED: Cara har gått visninger og vært ansiktet utad for en rekke av de største motehusene og -merkene.

Hun forteller videre at det er kvinner som har inspirert henne, men også at det er kvinner som har gjort henne mest ulykkelig.

- Jeg har bare blitt såret av kvinner, min mor først og fremst, sier hun om moren Pandora, som i flere år slet med heroinavhengighet.

Cara vokste opp i Belgravia i London sammen med søstrene Poppy (29) og Charlotte (30). Moren var selv en it-jente på 80-tallet, mens faren er eiendomsutvikler. For å gjøre opprør mot det etablerte, røyket Cara selv marihuana, og hun forteller at hun hadde problemer med å konsentrere seg på skolen som tenåring, samtidig som hun slet med depresjon.

LES også: Sjekk Caras nye påfunn

Hun sier også at modellyrket ikke har vært en lidenskap utenom de siste årene, men mer er et steg på veien mot drømmen – som er skuespiller. Og for tiden er hun aktuell med sju kommende filmer i løpet av året. Først ut er hun å se i hovedrollen i Paper Towns, basert på John Greens bestselgende roman.

KJÆRESTE: Cara bekrefter at hun er sammen med musikerkjæresten St. Vincent.
KJÆRESTE: Cara bekrefter at hun er sammen med musikerkjæresten St. Vincent. Foto: Jon Kopaloff/Scott Dudelson
MODELL: Cara med Kate Moss.
MODELL: Cara med Kate Moss.

Denne saken ble første gang publisert 19/06 2015.

Les også