Er norske fans klar for dette?

Onsdag holder Miley Cyrus konsert i Norge.

NORGESAKTUELL: Tidligere bilder av konsertshowet til Miley Cyrus viser en 21-åring som tydeligvis ikke er redd for å spille på sex.
NORGESAKTUELL: Tidligere bilder av konsertshowet til Miley Cyrus viser en 21-åring som tydeligvis ikke er redd for å spille på sex. Foto: Rex
Publisert

(SIDE2): Miley Cyrus (21) er godt i gang med hennes turné «Bangers Tour» og onsdag 28.mai står Miley Cyrus på scenen i Telenor Arena. 

Gir alt og litt til

Fra hva man har sett de hennes tidligere opptredener er det lett å forstå at 21-åringen ikke akkurat holder noe tilbake i sitt nye sceneshow.

Miley Cyrus «twerker», tar seg til skrittet, sutter på kulisser og dasker sine egne dansere på scenen og hun har flere ganger måtte forsvare sin oppførsel på scenen.

Blant annet fikk artisten stor oppmerksomhet for hennes etterligning av Clintons sexskandale med Monica Lewinsky i 1998.

Foto: R Chiang / Splash News (All Over Press)

Sammen med en mannlig danser som hadde på seg Bill Clinton-maske satte 21-åringen seg ned og simulerte oralsex på scenen.

- Det er kunst

- De kommer til å se kunst mange av dem ikke vet om, har den tidligere Disney-stjernen sagt om sitt nye show.

- Mange ser veldig svarthvitt på ting, spesielt de som bor i småbyer. Jeg gleder meg til denne turneen hvor kunst som dette ikke er akseptert og hvor barn og unge egentlig ikke har lært om disse hendelsene, uttalte Miley Cyrus.

Den tidligere Disney-stjernen har også vakt oppsikt med sine lettkledde og avslørende konsertantrekk.

Sangstjernen stiller opp i flere ulike body-antrekk som ikke overlater mye til fantasien.

Denne saken ble første gang publisert 27/05 2014.

Les også