Er Jailey tilbake? Justin Bieber og Hailey Baldwin observert flørtende i Miami

Justin Bieber og Hailey Baldwin skal ha vært uadskillelige i Miami.

Foto: MEGA (NTB Scanpix)
Publisert

Justin Bieber og Hailey Baldwin var denne helgen i Miami i forbindelse med Vous sin kirkekonferanse. Både under og etter konferansen skal de ha blitt observert flørtende, ifølge magasinet E!.

Etter konferansen skal de ha dratt på en lunsj- og filmdate, etterfulgt av et bad i bassenget på kvelden. I følge ryktene skal de ha vært uadskillelige. 

- Dro fra nattklubb sammen

En kilde fra E! forteller at de dro ut på en nattklubb senere samme kvelden, der de flere ganger holdt rundt hverandre, og det var tydelig at de trivdes i hverandres selskap.

Tidligere dro de to stjernene sammen hjem fra Miami. Mon tro om flørten varer denne gangen?

Les også: 10 ganger skuespillere ble fjernet fra filmer på merkelige måter

Fra den ene til den andre? 

For kun noen uker siden eksploderte ryktene rundt Hailey Baldwin og artisten Shawn Mendes da de gikk sammen på den røde løperen under Met Gala.

Foto: Kevin Mezur / MG18 (Getty Images)

Ryktene startet opprinnelig etter E! la ut en sak om at Shawn Mendes og Hailey Bladwin datet

Like etter gjorde E! et intervju med Shawn der han fortalte at han var singel og ikke datet noen for øyeblikket. Siden det har de to blitt observert på flere konserter.

Hailey Baldwin og Justin Bieber datet en kort periode i 2016. De har kjent hverandre siden 2009 og Justin Bieber har tidligere sagt at han virkelig var glad i Hailey. I et intervju med E! Online uttalte Hailey den gang at hun og JB ikke var eksklusive. 

Blir det Jailey eller Mendwin? Vi får vente å se... 

Denne saken ble første gang publisert 13/06 2018.

Les også