Er du klar for Charter-Svein?

Han er spent på hemmelig reisefølge i en ny runde av «Charterfeber».

Foto: Camilla Flaatten (Mediehuset Nettavisen)
Publisert

(JACOBSKIRKEN/SIDE2): - Jeg er veldig spent. Det er såpass lenge siden nå, det akkurat som en kjenner seg litt rusten, men det er i ferd med å bli pusset bort. Antakelig blir det pusset bort denne ettermiddagen her, sier Charter-Svein (52) - eller Svein Tore Østvik, som han egentlig heter til Side2.

Tilbake til start
Til høsten braker det løs med 8. runde av «Charterfeber», og denne gangen skal Svein tilbake til gamle, gode trakter. Gran Canaria står for tur, akkurat som i den aller første runden i 2006. Men denne gangen har ikke Svein peiling på hvem han får med seg på tur, det skal bestemmes rett før avreise.

- Jeg gleder meg til hvem jeg får med meg. Jeg vet ikke om det blir dame, mann eller en transvestitt. Eller om det blir en ung eller gammel, fortsetter han.

- Denne gang kommer jeg ikke til å overgå med mer stunts på bardisken. Der har jeg gjort alt som jeg har på repertoaret. Siden det er en som skal bli min arvtaker håper jeg på en måte at det er en som kan være verre enn meg, sier han.

- Kanskje være en som er ting jeg ikke har oppdaget ved meg selv ennå, sier Østvik.

Les mer om TV3s høstlansering her!

Kan overta Charter-tittelen
I løpet av en uke skal Svein og hans hemmelige reisefølge bli godt kjent med hverandre, og Svein håper han finner en sjelevenn.

Foto: Camilla Flaatten

- Jeg håper at vi klarer å senke skuldrene, være naturlig og tørre å være seg selv. At vi klarer å glemme TV-kameratene og bare er nysgjerrige på det vi opplever til en hver tid, og har det gøy. Så håper jeg vi kommer litt innom hele skalaen livet. Jeg skal møte en person som jeg ikke aner hvem er, så håper jeg at det ikke bare blir ensidig latter og hurra-meg-rundt, men en kombinasjon og at vi skjønner hverandre litt mentalt, sier Svein som håper det kan bli et godt og varig vennskap etter endt tur.

Personen Syden-kongen skal være sammen med kan på sikt bli den som overtar videre hvis det blir mer «Charterfeber». Men det blir jo ikke små sko å fylle etter Charter-Svein.

- De må fylle størrelse 43 da, eller helst 45 eller mer. Eller svømmeføtter, ler han.

- Hvem er drømmegjesten i «Charterfeber»?

- Hun er vel en blanding av Triana Iglesias og meg selv, sier han og brøler av latter.

Stolt mutter
Mutter'n, Svein berømte mamma, er hun er stolt og spent på hva sønnen får til på skjermen denne gangen.

- Dønn ærlig, mutter'n er glad. Hun er blitt 87 år og skjønner at hun ikke har 87 år igjen, så dette ser hun veldig fram til. Hun er jo litt med også så klart, sier han med et glis.

- Er du lei «Charterfeber»?

- Jeg har laget en pilot på et reiseprogram som forhåpentligvis skal vise litt andre sider ved meg, sier han og ler sin velkjente latter.

- Jeg er åpen for absolutt alt. Jeg tror jeg skulle fikset en del, fortsetter han.

Selv elsker han alt med Atle Antonsen på TV. Charlie Sheen er også en annen favoritt.

«Charterfeber» har premiere på TV3 til høsten.

Les mer om TV3s høstlansering her!

Les også:

Denne saken ble første gang publisert 30/05 2013.

Les også