Er det deg, Kourtney Kardashian?

Dette bildet får fansen til å undre.

Publisert

(SIDE2): Kourtney Kardashian virker å være i sitt livs beste form, men det spørs nok om ikke 36-åringen likevel har fått litt hjelp på ett av de nyeste bildene hun har lagt ut på Instagram.

- Forferdelig Photoshop-arbeid

Her poserer TV-kjendisen i en svart body og en lang jakke, samt stiletthæler og Kourtney Kardashian viser frem sine lange bein.

Faktisk altfor lange til at det er naturlig, mener flere.

I kommentarfeltet hagler det nemlig inn kommentarer om at bildet må ha blitt tuklet med der realitystjernen har fått hjelp til å få både lengre og smalere bein. 

- Jeg visste ikke at beina dine rakk opp til himmelen. Det ser ikke slik ut på TV. (Photoshop kanskje), skriver en bruker på Instagram.

- LOL. Forferdelig Photoshop-arbeid, mener en annen.

- Hvordan klarte hun å få beina til å vokse sånn over natta? spør andre.

Men ikke alle er like skeptiske, og noen mener beina ser lengre ut på grunn av antrekket og på grunn av bildevinkelen.

Glad i bildejuks?

Det er slettes ikke første gang det blir stilt spørsmålstegn ved bildene av noen i Kardashian-klanen.

Tidligere i år var det et magebilde av Khloe Kardashian som vakte oppsikt, og 31-åringen innrømmet selv av hun hadde benyttet seg av noen Photoshop-triks.

Selfiedronningen Kim Kardashian har flere ganger blitt avslørt for å pynte på sannheten. I fjor justerte hun blant annet på halsen og håret, og tidligere har realitykjendisen blitt beskyldt for å jukset seg til slankere midje.

I 2015 gikk også tre Instagram-videoer av Kylie, Kim og Khloe viralt. Brukeren Saint Hoax hadde nemlig laget videosnutter som viser hvordan de tre søstrene i hvert fall har endret utseendet betraktelig de siste årene der han hinter til at forandringene ikke bare er naturlige.

Denne saken ble første gang publisert 08/03 2016.

Les også