«Hver gang vi møtes»-aktuelle Emma Steinbakken

– Etter at det skjedde, har jeg begynt å gå til psykolog

Emma Steinbakken fra «Hver gang vi møtes» opplever enorm suksess, men er ikke komfortabel med all oppmerksomheten.

<b>EMMA STEIBAKKEN:</b> Emma Steinbakken har opplevd enorm suksess allerede før hun har rundet 20 år, men hun synes det er litt vanskelig å takle all oppmerksomheten som følger med.
EMMA STEIBAKKEN: Emma Steinbakken har opplevd enorm suksess allerede før hun har rundet 20 år, men hun synes det er litt vanskelig å takle all oppmerksomheten som følger med. Foto: TV 2
Publisert

Emma Steinbakken (19) er den desidert yngste deltageren som har vært med i populære «Hver gang vi møtes», som nå er inne i sesong 13 på TV 2.

Selv om du kanskje ikke har sett så mye til 19-åringen fra Jessheim tidligere, har du garantert hørt henne.

Singelen «Stay With Me» var en del av soundtracket til Netflix-serien «Hjem til jul» i 2020.

Les også: Dette er deltakerne i «Hver gang vi møtes»

«Jeg glemmer deg aldri»

Det store gjennombruddet kom imidlertid i fjor med «Jeg glemmer deg aldri», som er en coverversjon av Hellbillies-låten «Eg gløymer deg aldri».

Født: 10.03.2003

Alder: 19 år

Yrke: Artist

Fra: Jessheim

Se mer

Sangen ble brukt som lydspor til en sterk scene i sesong 2 av NRK-serien «Rådebank».

Tenåringen ble nominert i klassen årets låt under Spellemannprisen for «Jeg glemmer deg aldri», og tolkningen gjorde sterkt inntrykk på mange TV-seere, og mange sendte meldinger til Emma på Instagram.

<b>HOVEDPERSON: </b>I episode 4 av «Hver gang vi møtes» er det Emmas tur til å være dagens hovedperson og bli hedret av de andre artistene.
HOVEDPERSON: I episode 4 av «Hver gang vi møtes» er det Emmas tur til å være dagens hovedperson og bli hedret av de andre artistene. Foto: TV 2

Folk begynte å kjenne henne igjen på gaten, og jenta fra Jessheim har et ambivalent forhold til det å ha blitt en offentlig person.

– Jeg trives ikke så godt med det egentlig. Etter at det skjedde, har jeg begynt å gå til psykolog, tidvis tre ganger i uken, for å lage et bedre grunnlag for å tåle det når det blir sånn, innrømmer hun til Dagens Næringsliv.

Les også: (+) Sandra Lyng om den store forvandlingen: – Jeg tenkte: «Hæ? Er det mulig?»

<b>HVER GANG VI MØTES: </b>I sesong 13 av «Hver gang vi møtes» er det (f.v.) Kristian Kristensen, Isah, Ingebjørg Bratland, Bjørn Eidsvåg, Karoline Krüger, Freddy Kalas og Emma Steinbakken som skal tolke hverandres låter.
HVER GANG VI MØTES: I sesong 13 av «Hver gang vi møtes» er det (f.v.) Kristian Kristensen, Isah, Ingebjørg Bratland, Bjørn Eidsvåg, Karoline Krüger, Freddy Kalas og Emma Steinbakken som skal tolke hverandres låter. Foto: TV 2

«Hver gang vi møtes»

Hun syntes det sto på som aller verst da «Jeg glemmer deg aldri» herjet på hitlistene.

– Jeg synes det var forferdelig. Man føler liksom at hele Norge sitter og ser på deg, selv om de ikke gjør det. Da rømmer jeg hjem til mamma og pappa, forklarer hun til avisen.

Du kan se Hver gang vi møtes på TV 2 lørdager kl. 20.00.

Du kan også se programmet her på TV 2 Play.

Se mer

Emma fikk platekontrakt da hun var 15 år. I år fyller hun 20. Tidligere hadde hun ambisjoner om å bli den neste Dua Lipa (27), men nå har det forandret seg.

– Jeg trives ikke så godt med det som følger med. Nå må jeg si at ambisjonen min er å drive med musikk og ha et fint og vanlig liv på siden.

I år er hun med i den nye sesongen av «Hver gang vi møtes», sammen med artistene Bjørn Eidsvåg, Karoline Krüger, Ingebjørg Bratland, Freddy Kalas, Kristian Kristiansen og Isah. Lørdag 21. januar er det Emma sin dag på programmet.

Denne saken ble første gang publisert 20/01 2023.

Les også