Underholdning

Emilia Clarke satte fyr på Emmy-utdelingen i gjennomsiktig kjole

Game of Thrones-stjernen strålte på den røde løperen.

FIKK FOLK TIL Å SNU SEG: Emilia Clarke fikk mange til å sperre øynene opp da hun dukket opp i denne kjolen under Emmy-utdelingen natt til tirsdag.
FIKK FOLK TIL Å SNU SEG: Emilia Clarke fikk mange til å sperre øynene opp da hun dukket opp i denne kjolen under Emmy-utdelingen natt til tirsdag. Foto: Rich Polk / Stringer / Getty Images
Publisert

Natt til tirsdag gikk den årlige Emmy-utdelingen av stabelen og som vanlig var den røde løperen full av festklare stjerner i de mest fantastiske kreasjoner.

En av dem som stilte i en lekker og svært dristig kjole som overlot lite til fantastien var Game of Thrones-stjernen, Emilia Clarke (31). Kjolen er fra Dior, og har et gjennomsiktig bærestykke. Skjørtet er dekorert med blomsterbroderier.

Hun postet en sneak peak på sin Instagram-konto, skriver Cosmopolitan.

Stjernen kompletterte looken med en enkel håroppsats og dekorativ ørepynt.

Skal vi tro Emilia på Instagram, tok det timevis å gjøre seg klar for den stjernespekkede utdelingen.

«Game of Thrones» var nominert til hele 22 priser, og kunne plukke med seg den kanskje aller gjeveste prisen for beste dramaserie for andre gang.

Serien dro også inn priser for beste mannlige birolle til Peter Dinklage for rollen som Tyrion Lannister, og for beste spesialeffekter.

PRISDRYSS: Game of Thrones vant totalt tre Emmy-priser under utdelingen natt til tirsdag.
PRISDRYSS: Game of Thrones vant totalt tre Emmy-priser under utdelingen natt til tirsdag. Foto: Steve Granitz / Contributor / Getty Images

Denne saken ble første gang publisert 18/09 2018.

Les også