Underholdning

Emilia Clarke har fått romanseryktene til å svirre med dette bildet

Mystiske Instagram-bilder får fansen til å spekulere i om Mother of Dragons ikke lenger er singel.

NY FLAMME: Emilia Clarke postet nylig et bilde av av det som ser ut som seg selv i omfavnelse med en person på en strand. Det har fått mange til å spekulere i om hun har funnet tonen med regissøren Charlie McDowell.
NY FLAMME: Emilia Clarke postet nylig et bilde av av det som ser ut som seg selv i omfavnelse med en person på en strand. Det har fått mange til å spekulere i om hun har funnet tonen med regissøren Charlie McDowell. Foto: Kevin Winter / Staff / Getty Images
Sist oppdatert

Skuespiller Emilia Clarke (32) har utvilsomt smeltet mange hjerter opp gjennom årene. Nå kan det imidlertid se ut som at mange muligens får drømmene knust, etter en av de siste oppdateringene hennes i sosiale medier.

Game of Thrones-stjernen postet nemlig nylig et bilde på Instagram i anledning bursdagen sin som har fått ryktebørsen til å gå varm med påstander om at hun nå endelig har funnet kjærligheten.

På det mye omtalte bildet, som strengt tatt bare viser skygger i sanden, kan vi se det som ser ut som Emilia Clarke få en klem/blir kysset på kinnet av en mystisk andre person.

«Vel, dét er en bursdag jeg ikke kommer til å glemme med det første», skriver skuespilleren til bildet, med en kledelig plassert rød hjerte-emoji til slutt. Romantisk? Ganske.

Les også: Emilia Clarke disser Jon Snow på Instagram

Delte identiske bilder

Kommentarfeltet preges av en blanding av gratulasjoner fra fansen og spørsmål om hvem den mystiske skyggen er. Det lurer vi på også!!!

Det hele tok fyr da det ble klart at en Instagram-bruker ved navn Charlie McDowell hadde postet et nesten identisk bilde fra samme strand bare en dag tidligere med bildeteksten:

«Happy birthday, E. ❤️»

For ordens skyld - de følger hverandre på Instagram, og er tydeligvis vennskapelige. De har i tillegg likt hverandres strandbilder.

Les også: Her er Emilia Clarkes nye Game of Thrones-tatovering

Kommer fra skuespillerfamilie

Så hvem er denne Charlie, spør du?

Vel, han er en 35 år gammel filmkjekkas, men jobber som oftest bak kamera som regissør.

REGISSØR: Charlie McDowell ankommer premieren på Netflix' «The Discovery» i Los Angeles , 29. mars 2017.
REGISSØR: Charlie McDowell ankommer premieren på Netflix' «The Discovery» i Los Angeles , 29. mars 2017. Foto: Rich Fury / Contributor / Getty Images

Blant annet hadde McDowell regien på den romantisk science fiction-filmen «The Discovery» fra 2017, med blant annet Jason Segel og Robert Redford i rollene. Filmen har fått blandet kritikk.

Han kommer også fra en ganske imponerende familie, og er sønn av skuespillerne Mary Steenburgen og Malcolm McDowell. Stefaren hans er Ted Danson, kjent fra blant annet Cheers og Curb Your Enthusiasm.

La oss ta en liten titt på Instagram-profilen til Charlie:

Flere store medier som Harper's Bazaar, People og Elle har også omtalt datingryktene de siste dagene.

Det angivelige paret har så langt ikke kommentert ryktene. Vi venter derfor i spenning på fortsettelsen😬😬😬 Og har selvfølgelig medfølelse med alle dere gutter og jenter der ute som har et crush på Khaleesi. Hun kan dessverre nå se ut til å være opptatt.

Denne saken ble første gang publisert 29/10 2018, og sist oppdatert 29/10 2018.

Les også