Disse toppløse servitørene fikk loven endret

Men kanskje ikke helt som de håpet.

Foto: Bulls Pix
Publisert

Om du synes servitørene på den amerikanske restaurantkjeden Hooters framstår lettkledd, burde du kanskje ta en tur innom Red Neck Heaven Bar i Lewisville i Texas.

Restauranten pleide nemlig inntil nylig å arrangere hva de kalte «ABC-dager» - «anything but clothes-dager», eller «alt utenom klær»-dager på norsk om du vil.

På disse «spesialdagene» ville de kvinnelige servitørene kun være ikledd en bikinitruse, mens brystene deres ville være dekket av fantasifull kroppsmaling, skriver britiske Daily Mail.

Foto: Bulls Pix

Restauranten hadde selvfølgelig litt klasse, og kroppsmalingen ble utført av en lokal kunstner.

Ikke overraskende nok var Red Necks noe uortodokse uniformer meget populære blant gjestene (vi tipper spesielt blant de mannlige gjestene), men som så mye annet her i verden var ikke alle fornøyde med uniformene.

Restauranten brøt ingen lover ved å la servitørene arbeide nesten nakne, men etter en rekke klager har nå byens kommuneråd bestemt seg for å endre loven i byen slik at kroppsmaling og tatoveringer ikke er ansett som lovlig jobbantrekk for servitører.

Foto: Bulls Pix

En av dem som klagde på Red Necks uniformer er den lokale damen Catherine Holliday. Holliday og en venninne oppdaget ABC-dager en dag de stoppet for å ta et bilde av restaurantens skilt.

- Plutselig oppdaget at servitørene på parkeringsplassen ikke var påkledd. De hadde bittesmå bikinitruser på, men det dekket ikke rumpene deres. Ryggen var naken og det samme var brystene utenom litt kroppsmaling, fortalte Holliday til CBS News.

5590

Etter en debatt iblant byens innbyggere mandag der argumenter fra begge sider ble presentert, har byen altså bestemt seg for å endre loven.

Nå må restauranten søke om en spesialtillatelse kalt «sexually oriented business» for å kunne fortsette med sine ABC-dager.

Denne saken ble første gang publisert 18/07 2013.

Les også