Disse nakenbildene har du aldri sett før

Ser du hvem som kaster klærne?

Foto: Faksimile (liveauctioneers.com)
Publisert

I dag er hun en av verdens største popstjerner med en formue på nærmere tre milliarder kroner. Og selv om hun har spilt på sex og nakenhet gjennom hele karrieren, har det akkurat dukket opp et knippe bilder som aldri tidligere er vist frem.

Vi snakker selvsagt om Madonna.

Det er ikke de første nakenbildene av en ennå ikke verdenskjent Madonna som dukker opp. En serie bilder knipset i 1977, den gang Madonna Louise Ciccone (18) studerte dans ved universitetet i Michigan, fikk enormt med oppmerksomhet da de dukket opp ti år etter at hun var blitt berømt.

Og nå er altså enda noen flere bilder lagt ut på auksjon på nettsiden www.liveauctioneers.com.

Splitter naken

Her ser vi en ung og splitter naken Madonna posere i en rekke situasjoner. På et av bildene vender hun baken mot fotografen, på et annet er hun iført cowboystøvler, -hatt og tørkle - og ingenting annet ...

De sensasjonelle bildene var i eie av den nå avdøde Penthouse-grunnleggeren Bob Guccione. Han døde i oktober 2010, og hele boet hans ble kjøpt opp av Wall Street-rikingen Jeremy Frommer i 2011.

Her fant Frommer også forsvunne bilder av blant annet Arnold Schwarzenegger, president Bill Clintons elskerinne Gennifer Flowers og Lauren Hutton, skriver avisen Daily Mail.

At disse bildene til slutt dukket opp, er nok ingen overraskelse for Madonna, som i dag er 55 år gammel. Hun poserte naken for til sammen tre fotografer i perioden mellom 1978 og 1980.

Krydret med et lite mysterium

På ett av bildene leker Madonna med håret på en annen naken jente, og akkurat dette bildet skal være et lite mysterium.

- Det sprøeste er at vi fremdeles ikke vet hvem den mystiske jenta er som Madonna leker med håret til, sier Jeremy Frommer til avisen.

Auksjonen avholdes 9. november. Du kan ta en nærmere titt på bildene her.

Foto: Faksimile (liveauctioneers.com)

Hva prisen blir på bildene, er det vanskelig å anslå. Da et toppløsbilde av popstjernen ble solgt på auksjon i 2012, ble sluttsummen tre ganger høyere enn prisantydningen - om lag 145.000 kroner.

På bildet ser vi artisten liggende naken på en seng og røyke en sigarett, med kun et hvitt laken over de edleste delene.

Fotografiet er tatt og signert av den amerikanske fotografen Steven Meisel, den samme mannen som tok bildene til Madonnas berømte bok «Sex» i 1992.

Denne saken ble første gang publisert 25/10 2013.

Les også