Kjendis

Babyboom i kjendis-Norge i sommer

Babyene har kommet! Se de søte Instagram-bildene.

NYBAKTE FORELDRE: Både Mariann Rosa, Marianne Jemtegård og Funkygine har blitt foreldre i løpet av sommeren.
NYBAKTE FORELDRE: Både Mariann Rosa, Marianne Jemtegård og Funkygine har blitt foreldre i løpet av sommeren. Foto: Faksimile/Instagram
Sist oppdatert

Sommeren 2018 vil for mange kjendiser bli husket for babylykke. Den rørende begivenheten deler de gjerne med venner, fans og resten av verden på Instagram.

Hard økt

Treningsblogger Funkygine har vært åpen om at hun ikke synes det er bare gøy å være gravid, men hun elsker barn. Sønnen Milano kom til verden 18. juli.

Den sporty trebarnsmoren er vant til å dele av seg selv og på Instagram og gir et ærlig innsyn i tilværelsen bare timer etter fødselen på Ullevål sykehus:

«Bare timer etter fødselsen. I en gigantisk bleie, og det ser ut som om jeg er fem måneder gravid. Brystene mine er i ferd med å eksplodere, og det er også hjertet mitt!»

Mamma Tutta

Med en internasjonal følgerskare har golfesset Suzanne Pettersen skrevet på engelsk på sin instagramkonto: «Endelig er ventetiden over! Vår lille prins er kommet, 8. aug 2018».

Blant gratulantene er Anne Rimmen, Elisabeth Andreassen og skiskyter Emil Hegle Svendsen som selv blir far for første gang til vinteren.

Fashionista

Marianne Jemtegårds datter ble født med keisersnitt på Rikshospitalet den 25. juli. Moteeksperten har uttalt at hun ønsket seg en jente med sans for mote – en liten fashionista.

«Hei verden! Mamma og pappa er uendelig takknemlige for i dag å reise hjem med den vakreste jenta i verden. Nå begynner livet».

Hat trick

NRK-paret Live Nelvik og Tore Sagen ble trebarnsforeldre den 23. juli. Noe bilde av den nyfødte datteren har hun ikke delt med offentligheten ennå.

– Nå er familien det jeg vil kalle komplett, har Live sagt til VG.

Trebarnmoren la nylig ut dette humoristiske ut bildet med følgende tittel: «Fødemage og comeback!»

Popikon

Mariann Thomassen (39) ble jentemamma den 1. juli. Som vokalist i bandet Surferosa er det kanskje ingen overraskelse av babyen skal hete Maja Rose: «Maja Rose, Vår dyrebare skatt, du er den finaste vi veit om..»

En kjærlighetserklæring til pappa Janke Kiellandasmyhr har hun også delt: «Mine 2 viktigaste i livet. Janke Kiellandasmyhr og Maja Rose. Elskar dåkke høgare enn høgast!»

Denne saken ble første gang publisert 18/08 2018, og sist oppdatert 17/08 2018.

Les også