- Din åpenhet vil hjelpe andre

Familien og superstjernene hyller Bruce Jenner på sosiale medier.

Publisert

(SIDE2): I natt ble det mye omtalte intervjuet med Bruce Jenner sendt på tv-kanalen ABC, for flere millioner seere.

I intervjuet slår Bruce Jenner fast at han anser seg som en kvinne, og at han har kjent til kjønnsidentiteten sin helt siden barndommen.

Det kommer nok ikke som et sjokk på de fleste, da det allerede har vært en rekke presseoppslag rundt den kommende kjønnsoperasjonen. Dette er likevel første gang Bruce Jenner selv snakker åpent om teamaet, og det har fått både familie og resten av Hollywood til å reagere.

Les også: - Jeg er en kvinne

Overveldende støtte

Nå tar hele Kardashian-familien til Twitter og Instagram for å vise støtte Bruce Jenner, som opptrer både som stefar og far for flere av jentene.

Kim Kardashian skriver «Kjærlighet er det å være modig nok til å være den beste og sanneste versjonen av deg selv. Bruce er kjærlighet- Jeg elsker deg, Bruce. #Stoltdatter» på Twitter.

Kendall Jenner skriver «Jeg elsker deg, og jeg er så utrolig stolt av deg. Min helt».

Sønnen til Bruce, Brandon Jenner, delte et bilde av seg som liten mens han sitter på skuldrene til faren, med teksten «stolt sønn».

Også andre kjendiser flokker seg rundt Jenner, og tar til Twitter for å vise støtte. Blant annet har Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Ariana Grande og Miley Cyrus vært blant dem som har ytret seg på sosiale medier. 

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Denne saken ble første gang publisert 25/04 2015.

Les også