artist Didrik Solli-Tangen

– Får beskjed om å holde kjeft

Didrik Solli-Tangen øver til sitt store James Bond-show, men barna Luke og Demi synes det blir for voldsomt når pappa synger hjemme.

<b>DIDRIK OG ANGELICA: </b>Didrik og Angelica Omre har vært kjærester i 11 år. I 2017 forlovet de seg, og i fjor sommer ble de mann og kone.
DIDRIK OG ANGELICA: Didrik og Angelica Omre har vært kjærester i 11 år. I 2017 forlovet de seg, og i fjor sommer ble de mann og kone. Foto: Tom Hansen
Publisert

5. og 6. april er det duket for storslått helaften i Oslo Konserthus.

Didrik Solli-Tangen (36) har med seg fullt band i showet «Licence To Sing – En hyllest til James Bond», der artisten hyller agent 007 og synger udødelige klassikere som «Goldfinger», «Skyfall» og «Live and Let Die». Ideen kom under pandemien.

– Dette er min største satsing noensinne, og jeg håper vi lander på beina, forteller han til lokalavisen Varden.

Les også: John Hammersmark fra «Kompani Lauritzen» viet tidligere deltaker Didrik Solli-Tangen: – Han tok oppdraget på strak arm!

Kona Angelica Omre

Han gjør seg klar for rød løper, smoking, utstilling av Aston Martin og selvsagt dry martini i glassene på Oslo Konserthus.

– Min personlige favoritt er nok Pierce Brosnan, og det har nok med at det er han jeg har vokst opp med, svarer Didrik i «God morgen Norge» på spørsmål om hvilken James Bond-skuespiller gjennom tidene som han liker best.

<b>KLAR MED EGET SHOW:</b> Didrik Solli-Tangen gleder seg til å underholde publikum i Oslo Konserthus to kvelder på rad med sitt nye show «Licence to Sing – En hyllest til James Bond».
KLAR MED EGET SHOW: Didrik Solli-Tangen gleder seg til å underholde publikum i Oslo Konserthus to kvelder på rad med sitt nye show «Licence to Sing – En hyllest til James Bond». Foto: Espen Solli

I fjor giftet Didrik seg med Angelica Omre (40), og paret har barna Luke (7) og Demi (4) sammen. De små er ikke like imponert over at Didrik skal forberede seg til 007-hyllesten.

– Det har jo blitt en del øving til dette her for eksempel når man skal synge James Bond-sanger, og da får jeg egentlig beskjed om – litt sånn stygt sagt – å holde kjeft! De synes at det er litt voldsomt.

– Det blir litt mye når jeg synger hjemme, så jeg har et studio som jeg trekker meg ut til og sitter der ute og traller på «The Man with the Golden Gun», «Golden Eye» og «Licence to Kill» og alle disse sangene som vi skal gjennom nå. Så jeg må bite i det sure eplet, innrømmer han leende i TV 2-studioet.

Les også: (+) Da mannen min holdt tale for meg på 50-årsdagen, skjønte jeg at noe var veldig galt

Barna Luke og Demi

Samtidig har sønnen Luke gitt beskjed om at han synes at det er fint å høre pappa synge, men bare ikke hjemme. Der vil de to små helst høre på Emma, søsteren til Marcus & Martinus.

Didrik forteller at han er både glad og stolt over å være pappa til to.

– Jeg synes selvfølgelig at det kan være krevende å være småbarnsfar oppi en hektisk hverdag når man er artist, men samtidig synes jeg at det er veldig fint å ha den trygge basen hjemme, forklarer han til «God morgen Norge».

– Jeg er en snill pappa, men kan nok være litt streng.


Denne saken ble første gang publisert 05/04 2024.

Les også