Dette trener hun nå

Victoria Beckham har lagt sin elsk på trendy treningsform.

Foto: (Scanpix)
Publisert

(SIDE2): Yogalosophy heter treningsformen som visstnok skal passe 35-åringen perfekt. Victoria Beckam trener sju dager i uken for å holde på sin spede figur, men har ofte uttalt at hun hater å trene. Men det har det blitt en endring på nå.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Yoga + astrologi
Treningsformen er hyllet av blant andre Jennifer Aniston (41), og det skal ha vært nettopp Jennifer som introduserte miksen av yoga og astrologi til Victoria. Og nå er den tidligere krydderjenta fullstendig hektet.

Det er personlig trener Mandy Ingber som står bak yogalosophy. Ingber ønsker med det å bringe yogaens filosofi inn i treningen, og motivere ut fra den energien det gir.

- Jeg utviklet yogalosophy for å innlemme yoga inn i andre treningsprogrammer. Så det er egentlig en hybridtrening, øvelser som strammer opp kroppen i kombinasjon med yoga, sier Ingber ifølge Daily Mail.

Vektreduserende
Treningen innebærer tunge tøyingsøvelser, utviklet for å tone kroppen muskuløst og også hjelp dem som vil gå ned i vekt (eller holde på vekten).

Yogalosophy bruker den naturlige rytmen for å gjenopprette kroppen gjennom ulike følelser og andre motiverende faktorer.

Jennifer Aniston, som har hatt Mandy Ingber som personlige yogainstruktør i årevis, skal etter sigende trene med henne opptil seks dager i uken, og hun gjør det for «å balansere sjel og kropp».

Denne saken ble første gang publisert 07/04 2010.

Les også