Underholdning

Dette sa Meghans «pappa» fra Suits til henne før hun giftet seg

Det ble svært emosjonelt for dem begge.

Far og datter på skjermen: Meghan og Wendell spilte sammen i «Suits».
Far og datter på skjermen: Meghan og Wendell spilte sammen i «Suits». Foto: T.V: Anwar Hussein /Getty Images T.H: Paul Archuleta /Getty Images
Sist oppdatert

Meghan Markle (37) har vært gjennom en skikkelig omveltning etter at hun giftet seg med Prins Harry (33). Ikke bare er hun blitt kongelig, men hun måtte også ta farvel med sin Suits -familie. I hvert fall på skjermen.

Da hun spilte inn en av de siste scenene i den populære serien, fikk hun flere godord med seg på veien fra sin «pappa» i Suits, nemlig Robert Zane eller Wendell Pierce (54), som han heter i virkeligheten.

I forkant av virkelighetens bryllup med Prins Harry, giftet nemlig Meghans karakter i Suits, Rachel Zane, seg med kjæresten Mike Ross, spilt av Patrick J. Adams (37).

Det var mens Meghan og Wendell ventet på at crewet skulle rigge til denne scenen at det skal ha blitt svært emosjonelt mellom dem, skriver The Sun.

Meghan hadde brudekjolen på, og Wendell skulle føre henne til alters. Da sa han:

- Livet ditt kommer til å forandre seg. Det kommer til å bli fantastisk, men jeg vil du skal vite at jeg er din venn, og hvis ting blir vanskelig, så kan du alltid ringe meg.

Det var altså rett før en av de aller siste scenene til Meghan i Suits at seansen fant sted. Etter det vet vi jo hva som skjedde. Meghan ble Hertuginne av Sussex, og om hun ikke hadde sin biologiske far ved sin side i bryllupet, så hadde hun i det minste sin «TV-pappa».

Det er åpenbart at de to har et godt forhold, og han var selvskreven gjest i bryllupet, sammen med en rekke av hennes tidligere kollegaer fra Suits.

Nylig besøkte Harry og Meghan Dublin, og der avslørte Hertuginnen at hun savner sin gamle jobb. Fiona Moore fikk veksle noen ord med Meghan og sa:

- Jeg er en fan av Suits, og jeg savner det.

Da svarte Meghan:

- Det gjør jeg også.

Moore la til:

- Hun (Meghan) virket veldig avslappet og spøkte og lo.

Digger du kongelige? I den splitter nye podcasten Helt Konge får du vite alt du trenger å vite om de kongelige - og det du ikke visste at du lurte på. Helt Konge er også tilgjengelig i iTunes eller på heltkonge.blogg.no.

Denne saken ble første gang publisert 28/08 2018, og sist oppdatert 29/08 2018.

Les også