- Det var helt sykt

Flatland kunne ikke gå på treningsstudio en gang, uten å bli sjekket opp.

Foto: Åserud, Lise (Scanpix)
Publisert

(SIDE2): Katarina Flatland (22) er aktuell som programleder for TV 2-satsingen Sønner av Norge, hvor 22-åringen reiser til Amerika for å følge fire norskamerikanere som ønsker å finne lykken med en norsk jente.

- Rart
Da hun kom til Amerika fikk hun selv oppleve hvor glade amerikanere er i nordmenn.

- Det var helt sykt. Jeg kunne ikke gå på treningssenteret uten å bli sjekket opp. Det var veldig rart, men morsomt også. Amerikanere er oppriktig glad i Norge og nordmenn, sier Flatland til VG.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Privat er Katarina sammen med medisinstudenten Harald Dobloug (22).

Bortskjemt
- Jeg sa under TV-innspillingen at det kom til å bli et problem å komme hjem til kjæresten min. Amerikanske menn kan virkelig det å varte opp kvinner og være gentlemen, uten at det føles falskt. Så jeg ble litt bortskjemt. Men heldigvis har jeg en kjæreste som kan akkurat det, smiler Katarina Flatland.

Under innspillingene var hun nyforelsket, og «veldig opptatt av kjærlighet». Hun syntes det var vanskelig når noen ble sendt hjem.

- Jeg er et følelsesmenneske og det ble nesten som om en venninne som hadde blitt dumpet når man sitter med folk som ikke har blitt valgt med videre. Jeg gråt flere ganger under opptakene og da måtte jeg samle meg i noen minutter før vi kunne gå videre. Det er også derfor jeg liker «Jakten på kjærligheten» så godt. Jeg ser at Marthe Sveberg Bjørstad og Katrine Moholt har vært veldig ekte. Men man kan ikke forberede seg helt på det, sier Katarina til TV2 .

I VG kommenterer hun også bildene hun tok for mannebladet ALFA i 2011.

- Ha-ha, ja, det var kanskje mitt lille opprør. Det var noe jeg hadde lyst til, og tok det valget på egen hånd. Jeg angrer ikke i det hele tatt, og det står jeg inne for.

Denne saken ble første gang publisert 09/01 2012.

Les også