Det måtte jo komme - nå er «Fifty shades»-treningstimene her

Hva sier du til å trene med halsbånd og pisk?

Publisert

(SiIDE2): I den forjettede by over dammen, nærmere bestemt i Los Angeles, kommer det nå en treningstime som skal piske deg i form - bokstavelig talt.

Den personlige treneren Snow Mercy har vært i BDSM-miljøet i over elleve år, og har gitt folket i Los Angeles mulighet til å trene med litt ekstra krydder en god stund, men da «Fifty Shades of Grey» slo gjennom, økte pågangen.

Det ga treneren en idé, og fikk henne til å skreddersy en egen treningstime, inspirert av storfilmen, melder People Magazine

Pisker og halsbånd

Den personlige treneren forteller at en enkelt time vil hjelpe deg med å forberenne et sted mellom 300 og 500 kalorier, og at timene kan skreddersys etter kundenes ønsker og behov.

Det er med andre ord en mulighet til å bli med treneren inn i hennes eget private «playroom», om det å skulle løpe rundt med et hundehalsbånd mens du blir pisket over ryggen er for sterk kost å oppleve i et rom sammen med seks andre.

- Det er noen som ønsker å trene på tomannshånd mens de har på seg en g-streng og med klesklyper på strategiske steder, mens andre ønsker bare å ta en løpetur ute i offentligheten med et hundehalsbånd. Folk har forskjellige behov, forteller treneren til det amerikanske magasinet.

Det er imidlertid ikke bare fokus på utstyret. Deltakere på kursene er også nødt til å gjennomføre både armhavninger og sit-ups. Og belønningen? Den kommer selvfølgelig i form av at du får lov til å kysse Mercys sko mellom hvert treningssett.

Screen9na04

Denne saken ble første gang publisert 28/02 2015.

Les også