- Det hender jeg sier at jeg er arbeidsløs

Magnus Carlsen om det å trekke damer.

Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Publisert

(SIDE2:) I et intervju med VGTV sier Magnus Carlsen at han merker oppmerksomheten fra damene. Men han sier at han ikke liker å ha forpliktelser hjemme når han har så mange reisedager og må konsentrere seg om sjakken.

- Det er ikke så mye å si om det egentlig, sier han om kjærestelivet.

- Det er hyggelig å få oppmerksomhet, men det er litt forskjellig hvordan de gir meg oppmerksomhet. Folk har forskjellige behov.

LES OGSÅ:Hun blir Carlsens nye dame

Arbeidsløs

Carlsen avslører også at han noen ganger har presentert seg som noe annet enn sjakkspiller.

- Jeg har noen ganger presentert meg som arbeidsløs, bare for å se om personligheten min kan veie opp for det, foreløpig er svaret nei, sier han.

Og bekrefter:

- Ja, jeg er singel.

Supermodellen som sa nei

Verdenskjent

Magnus Carlsen ble denne uken kåret til Årets Navn av VG. Han skal også delta på Idrettsgallaen i januar, men det har vakt oppsikt at han ikke er nominert til Årets idrettsutøver.

Etter at Magnus Carlsen vant VM i sjakk i India i november, er han blitt en verdenskjent idrettsutøver. Hans gamle reklamekampanjer med blant annet G Star Raw har fått nytt liv i utenlandske medier.

Siden seieren har han fått neten 60.000 følgere på Twitter. Da han landet på Gardermoen, ble han hyllet med vannkanoner over flykroppen.

LES MER:

- Jeg undervurderte Magnus Carlsen
Carlsen ble hyllet av Real Madrid
- Jeg var mest spent på om VM-pokalen skulle forsvinne i tollen

Denne saken ble første gang publisert 21/12 2013.

Les også