- Derfor sluttet jeg med marihuana

Brad Pitt røykte seg fjern daglig.

Foto: (Getty)
Publisert

(SIDE2): Han er blant de mest populære skuespillerne i Hollywood, men selv mener han at det ikke nødvendigvis hadde endt slik, dersom han ikke hadde endret oppførsel og livsstil på 90-tallet.

Gjemte seg hjemme
Den gang røykte han marihuana daglig, samtidig som han slet med depresjon.

- Jeg ble drittlei meg selv på slutten av 90-tallet, sier Pitt til The Hollywood Reporter.

- Jeg unngikk kjendistilstelninger. Jeg røykte altfor mye dop, og bare satt på sofaen og ble sakte, men sikkert mer og mer som en grønnsak. Jeg ble skikkelig irritert på meg selv.

Siden da har han og Angelina Jolie skaffet seg en storfamilie, med seks barn - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox og Vivenne - i alderen 3 til 10 år gamle.

Lot som
Pitt har også tidligere løftet litt på sløret når det gjelder hans tidligere forbruk av marihuana. I september fortalte han blant annet hvordan røykingen hang sammen med ekteskapet til Jennifer Aniston.

- Det ble på den tiden klart for meg at jeg ønsket å gjøre en film om en person med et interessant liv, men jeg levde ikke selv et interessant liv. Jeg tror ekteskapet mitt (med Jennifer, red.anm.) hadde noe med det å gjøre. Å prøve å late som om ekteskapet var noe det ikke var.

48-åringen er en av Hollywoods best betalte, og var nylig nominert til flere priser for sin innsats i filmen «Moneyball»

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Denne saken ble første gang publisert 26/01 2012.

Les også