Denne stilen er en vinner

Enkel og komplett guide: Hva du skal ha på deg, hvor du kjøper det og hva det koster.

Publisert

Du trenger ikke å ikle deg fargerike skjorter, mønstrete skjerf, glitter og stas for å være trendy. Denne høsten viser også motebildet tidløshet, rene linjer, nøytrale farger og klassiske snitt, som skapt for den enkle mann.

Her har vi laget en liten oversikt over klær og tilbehør som du bør investere i denne høsten, og som du kan bruke igjen sesong etter sesong. På bildene har vi plukket ut noe av det vil liker aller best med informasjon om hvor du kan kjøpe det og til hvilken pris.

Jakke i trekvart lengde

En ytterjakke i enkelt design med trekvarts lengde passer til både hverdags og fest, og er en sikker vinner i høst. Velg en farge som sort eller grå for å matche det meste du har i skapet. Når kulda setter inn blir det både varmere og kulere med et trendy skjerf til.

Svarte jeans

Bytt ut den blå jeansen med den svarte. Svarte jeans kan også brukes til litt mer formelle anledninger, gjerne med en kul skjorte, blazer og dressko, men passer selvsagt like godt til hverdags med en t-shirt og sneakers.

Velg den cuten du liker best, og legg gjerne litt penger i en svart jeans, du kommer uansett til å bruke den i årevis.

Svarte skinnboots

Skinnboots er høstens «must», og vi vil trolig se disse i flere kommende sesonger. Det geniale med disse er at de kan brukes til både jeansen og dressen, og kan varieres med buksene nede i støvlene eller utenpå. Bruker du bootsene til jeans trenger de heller ikke særlig vedlikehold, litt flekker vil bare gi skoene en ekstra røff look.

De finnes i utallige varianter - i forskjellige farger, materialer, med strikk, glidelås eller spenner. Bruk gjerne noen ekstra hundrelapper på et par i ekte skinn eller lær, da holder de lenger og er mye kulere.

Bomullsgenseren

Bestefartrøya passer perfekt til jeansen eller til å tone ned et formelt plagg som en dressbukse. Bomullsgenserne fungerer som en fin erstatning til t-skjorta når vi går inn i en kaldere sesong og er i tillegg svært så behagelig. Dette er en tidløs genser, så du kan helt klart investere i flere farger.

Belter

Beltet er ikke der bare for å holde buksene opp, men kan fungere som prikken over i'en på et antrekk. Du bør derfor ha et par varianter hengende i skapet, ett svart og ett brunt, ett som passer til dressen og ett med en røffere stil til jeans og uformelle antrekk.

Kul klokke

Alle mannfolk bør ha en kul klokke. Kvinnene bruker en formue på ringer, øredobber og armbånde, for menn er det klokka som gjelder. Du trenger ikke å bruke titusenvis av kroner på armbåndsuret, husk at det er helt klart kulere med en «billigklokke» fra Moods of Norway til 3000 kroner enn en å flashe med en Rolex som egentlig er kjøpt på stranda i Tyrkia.

Les også:

(Kilde: Askmen.com)

Denne saken ble første gang publisert 29/09 2011.

Les også