- Denne kjøringen er galskap!

Yrkessjåfør dokumenterte en hårreisende forbikjøring på E18. Se video!

 
Publisert

Onsdag ettermiddag var yrkessjåfør Knut Heitmann på veien langs E18 i vogntoget sitt. Han kom fra Oslo, og var på vei videre østover da han ble vitne til en livsfarlig og skummel manøver fra en medtrafikkant, skriver smaalenene.no.

Klikk på det store bildet over for å se video

– Jeg kjører vogntog til daglig og har et dashbordcamera i lastebilen. På vei hjem skjer det noe skremmende på E18 ved Elvestad krysset, sier han om videoen kameraet hans fanget opp.

Krasjer nesten

Den viser en burugunderød personbil som først er langt over i venstre felt, i det som ser ut til å være en forbikjøring. Bilen er et øyeblikk nesten ute i grøfta på venstre side.

Den kjører et godt stykke i venstre fil før den hiver seg inn til høyre like før selve krysset. Da sneier den samtidig akkurat unna midtrabatten på stedet og en lastebil som kommer kjørende imot.

Etter den hasardiøse manøveren stopper personbilen på en busslomme på høyre hånd.

Varslet politiet

Knut Heitmann omtaler kjøringen som galskap i sin henvendelse til smaalenene.no, og opplyser om at han har sendt videoen til politiet.

Stasjonssjef ved Indre Østfold politistasjon, Trond Widme, var ikke kjent med videoen da smaalenene.no tok kontakt.

– Men det er klart at slike ting kan brukes som bevis i en sak, og er en meget god indikasjon på hva som har skjedd ved et lovbrudd, sier han.

Etter å ha sett videoen støtter Widme Heitmann i at manøveren er fullstendig galskap.

Risikerer fengsel: Les hele saken i Smaalenene

(ANB)

Denne saken ble første gang publisert 10/01 2014.

Les også