Underholdning

Dette kostymet vekker sterke reaksjoner

Den hodeløse jenta får Instagram til å gå amok.

UTEN HODE: Dette kostymet er vel ett av de mest kreative vi har sett.
UTEN HODE: Dette kostymet er vel ett av de mest kreative vi har sett. Foto: Faksimile/ Krystal, Instagram
Sist oppdatert

Etterdønningene etter gårsdagens feiring av Halloween er over oss. Sosiale medier er full av søte unger og Halloween-gale voksne i sine flotteste og mest blodige kostymer. Men denne jenta eller eventuelt moren hennes, utviser en interessant form for kreativitet som får Instagram til å gå amok, skriver Mirror.

Toårig Maya Hwang gikk knask eller knep med denne episke drakten som ble designet av hennes mor, Krystel. Hun brukte to dager på å lage kostymet, hvor det ser ut som at Maya bærer sitt eget hode. Ser du hvordan det kan gå til?

Blomsterkjolen har en åpning på brystet som gjør at Mayas hode kan stikke ut. Det ser altså ut som at hun bærer på sitt eget avkappede hode. Maya går sammen med sin storesøster, Charlie (6) på knask eller knep-runden. Hun holder en kniv og selvsagt en tom kurv til snopet de skal få på veien. Maya vant skolekonkurransen for beste kostymet i Paraaaque City, Filippinene, der hun bor.

En video av datteren og kostymet som vandrer rundt i South Bay Village, har blitt sett mer enn 20 millioner ganger. Mamma Krystal som elsker å lage kostymer uttaler:

- Datteren min er så søt. Alle elsker kostymet hennes. Det er også en boks på toppen til å legge søtsaker i.

Flere større internasjonale nyhetsstasjoner har plukket opp det kreative stuntet. Blant annet CNN:

Her har du altså tips til karnevalet i barnehagen eller den bursdagen hvor du må kle deg ut.

Denne saken ble første gang publisert 01/11 2018, og sist oppdatert 02/11 2018.

Les også