vi menn poker

De nominerte er ...

Sammen med pokerforbundet skal vi dele ut prisen "Årets gjennombrudd" for 2018, her er de nominerte.

Sist oppdatert

2. mars i år arrangeres årets pokergalla, med utdelingen av Gullhånda - prisen for fjorårets beste pokerspiller - som høydepunkt. Det vil imidlertid i år som i fjor også deles ut noen flere priser, og vi har blant annet tenkt å hedre den pokerspilleren som hadde det største gjennombruddet i fjor. Det vil si at det kan være en spiller som har spilt poker i flere år, men som unektelig satte seg på pokerkartet i løpet av fjoråret. For å være sikker på at ingen skal være glemt ba vi Vimennpokers lesere om hjelp.

De nominerte

Nå har juryen, bestående av Pål Skønberg Løvik og Sigurd Eskeland fra Pokerforbundet, og Mats Ulshagen fra Vi Menn plukket ut tre nominerte. Sigurd Eskeland forteller litt om bakgrunnen for nominasjonene:

- Nicolai Aubert startet året sent, men godt, med to pengeplasseringer under NM på Stokke. Men høydepunktet var unektelig hans andreplass under Coolbet Open i Tallin i oktober. Disse resultatene skaffet han en respektabel 34. plass på Vi Menn-lista 2018, og en nominasjon til årets gjennombrudd.

- Kornelius Lien hadde hele 5 pengeplasseringer i 2018, og var blant annet i pengene i begge NM main eventene. Høydepunktet var selvsagt andreplassen på Stokke, hvor han vant i underkant av 1 million kroner. Han havnet på 7. plass på Vi menn-lista 2018, og resultatene har skaffet en nominasjon til årets nykommer.

- Ali Saidy havnet med sine tre pengeplasseringer på en 8. plass på Vi Menn-lista. Det store høydepunktet kom i Praha i desember, da han tok en tredjeplass i €1100 EPT National for over 1,3 millioner kroner. Hans resultater i fjor har skaffet han en nominasjon til årets gjennombrudd.

Vi trekker dessuten ut tre av dere som nominerte, som også vinner plass i turneringen, vinnerne vil bli offentliggjort på FB-siden.

Denne saken ble første gang publisert 06/01 2019, og sist oppdatert 29/06 2020.

Les også