Underholdning

De hotteste sexscenene i «Game of Thrones»

Disse ikoniske øyeblikkene kommer du til å huske lenge. NB! Saken inneholder spoilere.

POPULÆR SERIE: Daenerys Targaryen og Jon Snow, spilt av Emilia Clarke og Kit Harington, i den populære HBO-serien «Game of Thrones».
POPULÆR SERIE: Daenerys Targaryen og Jon Snow, spilt av Emilia Clarke og Kit Harington, i den populære HBO-serien «Game of Thrones». Foto: HBO
Sist oppdatert

Skaperne bak «Game of Thrones» har i løpet av de siste åtte årene ikke vært fremmede for å vise hverken blodige dødsfall, tortur, nakenhet og sex på TV.

Serien, som nå er inne i sin åttende og avsluttende sesong, har blant annet blitt kjent for nettopp utstrakt bruk av vold, sex og annet eksplisitt innhold. I tillegg til det svært komplekse karaktergalleriet, spillet om tronen og seriens stadige tendens til å bryte reglene, selvfølgelig.

Sexscenene, som det er en god del av, har skapt noen minneverdige TV-øyeblikk som det er verdt å ta frem igjen.

NB! Saken inneholder spoilere. Ikke les videre hvis du ikke har sett de foregående sesongene.

Her er noen av seriens hotteste sexscener, og i hvilke episoder du finner dem:

Daenerys og Khal Drogo

Sesong 1, episode 2

Det arrangerte ekteskapet mellom de to karakterene begynte med voldtekt, men endte med at Daenerys bestemte seg for å ta kontrollen over situasjonen.

I scenen i slutten av episoden nekter hun å la khalen ha styring under sex, og tar den heller selv - etter å ha rådført seg med en av tjenestepiken Doreah, som tidligere har vært sexarbeider.

Skuespiller Emilia Clark, som spiller Daenerys, har ifølge Huffington Post uttalt:

- Vel, Daenerys og Khal Drogos arrangerte ekteskap og de jevnlige voldtektene som fulgte - spør George R.R. Martin hvordan han gjorde, for det må han svare for.

- Men jeg synes den samtykkende sexen hun har etterpå er genial. Hun sier fysisk: «Du kan ikke voldta meg igjen. Jeg skal ha kontrollen og vise deg noe du aldri har sett før».

Viserys og Doreah

Sesong 1, episode 4

Badekarscenen med Daenerys' maktsyke bror og tjenestepiken hennes Doreah er på flere mediers toppliste over hotte sexscener fra HBO-serien, blant annet britiske GQ.

I scenen forteller Viserys om historien til dragene, noe som tenner den tidligere sexarbeideren, som er leid inn som gledespike for anledningen av Viserys.

Podrick Payne på bordellet

Sesong 3, episode 3

Et av seriens lysere øyeblikk. Tyrion Lannister leier tre sexarbeidere for å ta jomfrudommen til væpneren Podrick Payne etter at det kommer frem at han aldri har hatt sex før.

Den morsomme plot-twisten kommer når det viser seg at Podrick er en såpass naturlig talentfull elsker at sexarbeiderne nekter å ta betalt og Podrick må gi Tyrion pengene tilbake. Vi får aldri se Podricks teknikker i full vigør, men noen ganger er halve moroa å bruke fantasien.

Tyrion og Bronn skjenker derfor Podrick et beger vin og ber ham fortelle dem alle detaljene.

Ygritte og Jon Snow

Sesong 3, episode 5

Scenen hvor de to turtelduene har sex i en varm kilde i en grotte, er en av sexscenene en rekke medier lister opp som sine favoritter, og vi er intet unntak.

Jon Snow bryter i scenen løftet om sølibat han har inngått for å være en av Night's Watch ved å ha sex med villfolk-jenta.

Det viser seg også at han kan en ting eller to om oralsex, skal vi dømme etter Ygrittes reaksjoner.

Sexorgien med Oberyn Martell og Ellaria Sand i hovedrollene

Sesong 4, episode 3

R.I.P. Oberyn og sexeventyrene hans. I sesong 4 snakker den dorniske prinsen om sitt frigjorte syn på sex mens han tar for seg med begge hender av både menn og kvinner.

I scenen har han og hans livs kjærlighet, Ellaria Sand, sex med en hel gjeng mennesker under sitt besøk i Westeros.

Daenerys og Daario Naharis

Sesong 5, episode 7

Ikke egentlig en sexscene, men likevel en intim scene som har satt seg fast i manges minne. Det er også den første gangen Daenerys sees lykkelig med en mann etter Khal Drogos død.

Daario Naharis var opprinnelig en løytnant leiesoldatselskapet Second Sons, før han drepte sine overordnede, tok over selskapet og allierte seg med Daenerys Targaryen. De to utvikler et romantisk forhold som riktignok tar slutt når hun seiler til Westeros for å hevde sin plass på jerntronen.

Daenerys og Jon Snow

Sesong 7, episode 7

Mange jublet da Daenerys og Jon Snow endelig fant tonen og det ble romantikk mellom dem på skipet til King's Landing. Jon banker på døra til lugaren hennes og kommer inn til henne og de ender opp med å ha sex samme kveld.

Den romantiske stemningen blir imidlertid litt trykket når man tenker på at Daenerys egentlig er Jons tante, men det visste ikke de to karakterene den gang.

Flere Game of Thrones saker under:

Denne saken ble første gang publisert 16/04 2019, og sist oppdatert 16/04 2019.

Les også