De 5 mest populære hodesettene

Disse hodetelefonene er heitest akkurat nå.

Publisert

[Teknofil.no]: Det er ikke alltid like lett å finne fram til det perfekte hodesettet. Skal det være til den støyete flyturen du har planlagt, eller kanskje til det siste Battlefield-spillet? Eller hva med et high-end-hodesett for litt ekte musikknytelse, kun for deg? Uansett hva du er ute etter, er det antageligvis å finne på prissøketjenesten Prisguide.no.

Vi har laget en topp fem-liste over de mest populære hodesett-søkene i år, for å se hva brukerne er mest interessert i.

Vi begynner nederst på listen, på plass nummer fem:

# 5: Corsair HS1

Dette headsettet har klart å klemme inn hele seks høyttalere i hver øreklokke, og lover dermed en meget god surround-lyd. Vi testet hodesettet da det kom ut i fjor, og vi var veldig fornøyd med både lydkvalitet og komfort. Ettersom hodesettet kun kommer med USB-tilkobling og har i tillegg en mikrofon på siden, er det kanskje ikke headsettet du alltid tar med deg når du går på tur. Hodesettet er imidlertid et svært godt valg, og en god start blant finalistene våre.

Les testen vår av hodesettet

Finn best pris Corsair HS1

# 4: Sennheiser HD 555

På fjerdeplass finner vi Sennheiser HD 555. Her er ligger fokuset på god komfort og lyd, til en billig penge. Her snakker vi ikke om en pris som kan matche de letteste spillhodesettene, men for å være rettet mot HiFi-interesserte, er dette hodesettet ganske billig. Hodesettet har en 6,3mm jack, men kommer også med en 3,5 mm-adapter. Dermed kan hodesettet goså brukes til de fleste telefoner og musikkspillere, og ikke bare stereoanlegget ditt i stua. Er du ute etter musikknytelse for en grei pris er dette hodesettet for deg.

Finn best pris på Sennheiser HD 555

# 3: Logitech G35

Første pallplassering går til gamerhodesettet Logitech G35. Logitech har alltid vært en populær produsent blant spillentusiaster, og har haugevis av tilleggsutstyr rettet mot aktive spillere. G35 er et av topphodesettene deres, og kan skryte av spesifikasjoner som 7.1-surroundlyd, sensitiv mikrofon, makroknapper til spill på øreklokkene og lyd-justering på bunnen av den ene øreklokken. Med avtagbare puter på øreklokkene og på hodebåndet er dette et populært valg for mange spillere.

Finn best pris på Logitech G35

# 2: Koss PortaPro

Ikke overraskende finner vi den moderne klassikeren Koss PortaPro på listen vår. Dette hodesettet har vært på markedet siden 2005, men har ikke gått ned i popularitet av den grunn. For selv med den lave prisen kan de tilby god lyd til deg på farten, og passer perfekt til musikkspillere og telefoner. Designet på Koss PortaPro har faktisk ikke forandret seg siden den ble lansert i 1984, men innmaten har endret seg en smule gjennom årene. Det er imidlertid ikke å unngå å se at klassikeren har tålt tidens tann, og er fortsatt ett av de mest populære hodesettene vi har i Norge.

Finn best pris på Koss PortaPro

# 1: Beyerdynamic DT 770 Pro

Det mest populære hodesettet hittil i år er altså Beyerdynamic DT 770 Pro. Dette er enda en gammel traver, men ikke uten grunn. Vi testet hodesettet tilbake i 2008, og kunne raskt slå fast at det var et av de beste hodesettene vi hadde testet. Med fløyelsmyke puter på øreklokkene, solid konstruksjon og en uslåelig god lyd er det ikke rart at denne klassikeren er å finne på toppen av listen vår.

Les test av Beyerdynamic DT 770 Pro.

Finn best pris på Beyerdynamic DT 770 Pro

Savner du din favoritt på lista?

Sjekk ut plass 6-10 på lista over de mest populære hodesettene på Hardware.no

Denne saken ble første gang publisert 07/08 2011.

Les også