David Beckham fyller 41 år

Slik takker han fansen på Instagram.

Publisert

(SIDE2): 2.mai fyller David Beckham 41 år og i tillegg så har hans Instagram-konto ettårsjubileum.

- Ikke så ille

- Det er ett år siden jeg opprettet denne kontoen og jeg vil bare takke for all støtten, sier firebarnsfaren i en videosnutt som han har delt på Instagram.

- 22 millioner på ett år er ikke så ille, fortsetter fotballstjernen og sikter til antall følgere han har skaffet seg i løpet av det siste året.

Det er liten tvil om at David Beckham er en populær mann og flere tusenvis har lagt igjen sine gratulasjoner på Instagram.

EKTEPAR: I juli i år har Victoria og David Beckham vært gift i 17 år.
EKTEPAR: I juli i år har Victoria og David Beckham vært gift i 17 år. Foto: Scanpix

- Den beste ektemannen

Også kona Victoria Beckham gratulerer sin kjære og sier at han er den beste ektemannen og den mest fantastiske pappaen.

Sønnen Brooklyn skriver på Instagram at han føler seg heldig som har en pappa som også er en helt og gratulerer faren med fødselsdagen.

I fjor fylte David Beckham 40 år og da inviterte fotballkjekkasen til bursdagsfest i Marrakech i Mariokko der flere venner og bekjente ble fløyet inn.

I år kan det derimot se ut som at feiringen blir av den litt mer roligere sorten for Victoria har nemlig lagt ut et bilde av bursdagsbarnet som poserer  foran peisen iført T-skjorte og jeans sammen med en haug bursdagspresanger.

Populære

Både Victoria og David har det siste året blitt ivrige brukere av sosiale medier og paret deler gjerne bilder av sitt privatliv på Instagram.

I fjor feiret de to 16 års bryllupsdag og David la ut et bilde av hele familien hvor han skrev at han var så stolt av familiegjengen. Tidligere i år la Victoria ut et bilde av sin ektemann som fikk fansen til å smelte.

Her sitter nemlig David Beckham med nål og tråd i hendene, og syr på en av dukkekjolene til datteren Harper.

Men likevel så er det ikke alle bildene som Beckham-paret legger ut i sosiale medier som blir tatt like godt imot.

Tidligere i år fikk for eksempel Victoria kritikk for å legge ut Instagram-videoer av sine kommende kolleksjoner der flere mener at designeren bruker altfor tynne modeller.

LES HELE SAKEN HER: - Hun ser faretruende tynn ut

Denne saken ble første gang publisert 02/05 2016.

Les også