Da Ibby fikk denne lappen av baristaen, ble han rørt til tårer

Bildet av den overraskende lappen er nå delt over 6000 ganger.

Publisert

(SIDE2): Det er mange av oss som har sin favoritt-kafé, og ender opp med en kaffekopp fra samme sted flere ganger i uken. Noen fordi det er nærme og praktisk, andre har et stamsted fordi det er spesielt hyggelig der. Ibby Piracha fra Leesburg i Virginia, USA, tilhører den siste gruppen.

Han går på sin Starbucks tre ganger i uken – men nå har han fått enda en god grunn til å gå dit. Han fikk nemlig en lapp av den ene baristaen en av gangene han kom for en kopp kaffe, noe som rørte han til tårer.

LES også: Elisa (24) tatoverte seg for å opplyse om handikappet sitt

Ibby er nemlig døv, og på lappen står det at baristaen holder på å lære seg døvespråk – for at Ibby skal få en like fullgod opplevelse av sitt kafebesøk, som andre, hørende kunder.

«Jeg lærer med ASL (døvespråket som brukes i USA, red.anm.) så du skal få samme service som alle andre».

Ibby delte et bilde av lappen på sin Facebookside, og det er nå delt nesten 6000 ganger.

- Åh, man må elske dette stedet. Starbucks kvinnelige ansatte ga meg denne lappen. Hun vet at jeg er døv, og jeg er overrasket over at hun lærer seg døvespråk av den grunnen at jeg går her tre ganger i uken. Hun spurte meg på døvespråk hva jeg ønsket å drikke. Jeg er så heldig som har en som henne, hun viser forståelse for at det eksisterer døve personer, skriver Ibby, og oppfordret folk til å dele bildet av lappen for å øke bevisstheten om det å være døv.

Ibby sier til ABC at baristaen ønsket å lære seg et nytt språk, og at valget falt på ASL. Hun lærer det seg via Youtube.

- Hun sier hun lærer det på grunn av meg, og det er rørende.

LES også: Derfor får du hodepine uten kaffe

Foto: Faksimile/Facebook

Denne saken ble første gang publisert 05/09 2016.

Les også