TV-kokken Christer Rødseth vil utvide familien

– Jeg vil gifte meg, jeg vil ha mannen, jeg vil ha hagen og alt

Christer Rødseth er så klar på at han vil ha barn at dersom han ikke skulle finne drømmemannen, vil TV-kokken skaffe seg barn alene.

<b>CHRISTER RØDSETH</b>: Christer Rødseth håper alt klaffer og at han vil treffe en mann som han kan ta med hjem til Aurskog-Høland og få barn med.
CHRISTER RØDSETH: Christer Rødseth håper alt klaffer og at han vil treffe en mann som han kan ta med hjem til Aurskog-Høland og få barn med. Foto: Svein Brimi
Sist oppdatert

På lørdag var det premiere på «En bit av Norge» på TV 2. Det er den andre sesongen på rad som Christer Rødseth (32) leder, og denne gangen går matreisene til Telemark, Alta, Horten og Nordkyn.

Christer er kjent som kjøkkensjef, restauranteier, tidligere kaptein på Kokkelandslaget og ikke minst som TV-kokk i «God morgen Norge», og han har også gitt ut kokebok.

Les også: Wenche Andersen om Christer Rødseth: – Du har et langt ark å fylle. Jeg er på slutten av rullen, jeg, nå

Ønsker seg barn

Kokken har mange jern i ilden, men hovedgrunnen til at han vil gjøre en god karriere og tjene penger, er for å kunne bli en god forsørger.

– Jeg har lyst på barn, og som homo er ikke det bare gjort i en fei. Det koster penger, forklarer Christer i podkasten «Ut av skapet».

<b>TV-KOKKER: </b>Wenche Andersen har vært fast TV-kokk i «God morgen Norge» i snart 30 år. Nå som hun har trappet litt ned, er det Christer som har tatt over TV-kjøkkenet hennes.
TV-KOKKER: Wenche Andersen har vært fast TV-kokk i «God morgen Norge» i snart 30 år. Nå som hun har trappet litt ned, er det Christer som har tatt over TV-kjøkkenet hennes. Foto: Morten Bendiksen

– Jeg har alltid hatt lyst til å ha barn. Og hvorfor vil man ha barn? Det er veldig vanskelig å svare på, men jeg har alltid hatt lyst på barn. Jeg har hatt lyst til å gi moren og faren min barnebarn, fordi de er skikkelig, skikkelig fine folk, og de fortjener å få barnebarn, forklarer han.

Christer har foreløpig ikke funnet mannen i sitt liv.

– Jeg hadde kjæreste fra jeg var 24 til 26 år, og et kortere forhold da jeg var 19, men akkurat nå er det bare meg. Det er fint det, men jeg håper selvfølgelig å finne kjærligheten etter hvert, har han tidligere fortalt til Dagbladet.

Les også: Chris­ter (31) fikk et anfall panikkangst – det kan ha reddet livet hans

Leter etter drømmemannen

Det er imidlertid ikke bare-bare å skulle finne drømmemannen.

– Det å finne en mann er noe annet enn å skrive en kokebok. Jeg kunne bare sette meg ned og skrive boken, men å finne mann må du sette av tid til. Feile, feile og feile. Helt til det plutselig klaffer, fortalte han til Aftenposten i fjor sommer.

<b>KJØKKENSJEF:</b> Allerede som 27-åring ble han kjøkkensjef på restauranten Vaaghals i Barcode i Oslo. Han er også medeier i Code restaurant i samme strøk.
KJØKKENSJEF: Allerede som 27-åring ble han kjøkkensjef på restauranten Vaaghals i Barcode i Oslo. Han er også medeier i Code restaurant i samme strøk. Foto: Hallgeir Vågenes, VG

Drømmen er å flytte til hjemstedet Aurskog-Høland øst for Oslo og slå seg ned der med mann og barn.

Selv om målet og ønsket er å treffe en mann først og så starte en familie sammen, er Christer også åpen for å få barn helt alene.

– Jeg vil gifte meg, jeg vil ha mannen, jeg vil ha hagen og alt – alle angrer på den hagen – men jeg vil ha den hagen. Men hvis det ikke skjer, kommer jeg til å kjøre alene, forklarer han i «Ut av skapet»-podkasten.

Han synes det er vanskelig å svare på hva slags type pappa han eventuelt vil bli.

– Jeg har så mye kjærlighet til folk rundt meg, så jeg tror jeg blir en god pappa. Tydelig og streng, men snill og god, sier han i podkasten.

Denne saken ble første gang publisert 06/07 2023, og sist oppdatert 30/08 2023.

Les også