Charlotte viser magen

Struttende og stolt på shopping.

Foto: (Bulls Press)
Publisert

(SIDE2): Nå er det selvsagt ingen tvil lenger - Charlotte Casiraghi (27) av Monaco venter barn. De første bildene av en litt fortung Charlotte å dukke opp i juli, men det var først noen uker senere at graviditeten ble bekreftet.

Ferie i Frankrike
På shoppingtur i St.Tropez struttet den flotte magen under en avslappet lilla kjole. Charlotte var ute med en venninne, og bar på et par søte små poser. 27-åringen ser sunn og sprek ut, og nyter late dager på den franske rivieraen.

St.Tropez er et yndet feriemål for familien Casiraghi, og de har årlig tilbrakt tid her på sommeren. For tiden koser hun seg her sammen med forloveden Gad Elmaleh (42) og parets gode venner.

Barnebarn nummer to
Det blir dermed prinsesse Carolines (56) andre barnebarn på kort tid. Eldstesønnen Andrea (29) og hans forlovede Tatiana Santo Domingo (29) fikk sønnen Sacha tidligere i år. Paret annonsert i sommer at de skal gifte seg 31. august.

Tidligere denne måneden ble det kjent at også Charlotte skal forlovet seg med sin fransk-marokkanske skuespillerkjæreste. De to har vært et par i om lag halvannet år, og angivelige står også deres bryllupet på planen i løpet av året.

Gad har sønnen Noé fra et tidligere forhold.

Les også:

Denne saken ble første gang publisert 23/08 2013.

Les også