- Bruce Jenner er i ferd med å skifte kjønn til kvinne

Vil vise prosessen i dokumentarserie, melder People.

Foto: Raak
Publisert

(Side2): Med både gullmedalje fra OL og to verdensrekorder, var Bruce Jenner en høyt respektert friidrettsutøver på 70-tallet.

I dag er han mest kjent som Kris Jenners tidligere ektemann, og far til søstrene Kendall Jenner og Kylie Jenner, halvsøstrene til Kim, Khloe og Kourtney Kardashian.

Det siste året har han imidlertid ikke skapt overskrifter på grunn av sine tidligere ektefeller og barn, men på grunn av sin egen ekstreme forandring.

Vil bli kvinne

Til tross for at media lenge har spekulert i det pågående kjønnsskifte, er det først nå magasinet People går ut og bekrefter ryktene gjennom en nær venn av familien.

- Bruce er i ferd med å bli en kvinne. Han er endelig lykkelig, og familien aksepterer det han gjør, sier kilden til magasinet.

Ikke bare er han i ferd med å bli kvinne, men Bruce skal også ha filmet hele prosessen, med planer om en egen tv-serie.

- Det vil bli sendt på tv når han er klar for å være åpen om forandringen, sier kilden til People, før vedkommende legger til:

- Men han virker lykkeligere og mer selvsikker for hver dag som går.

Opererte adamseplet

Ryktene begynte for alvor da Bruce Jenner for et år siden gjennomgikk en operasjon som skulle adamseplet, slik at det ikke lenger var synlig.

På den tiden nektet han for at han gjennomgikk et kjønnsskifte, til tross for at han stadig fikk lengre hår, og ble observert med neglelakk og manikyr på hendene.

I ettertid sier kildene at Bruce har hatt en treig prosess for å skjerme familien og de rundt ham mest mulig.

- Han er respektfull overfor familien, og gjennomgår derfor små og beskjedne forandringer for hver gang, i stedet for å gjennomgå en drastisk forandring over natta, sier kilden.

Lik Side2 på Facebook!

Denne saken ble første gang publisert 31/01 2015.

Les også