vi menn poker

Bonderomantikk

Det blir aldri kjedelig når Elnesvågen byr opp til fest.

Sist oppdatert

Det er sjelden kjedelig når Roar Aspås & co inviterer til fest på romsdalsrivieraen, aka Elnesvågen. Denne gang hadde de blant annet invitert med seg Petter Katastrofe og Davy Wathne, og folk hadde kommet fra fjernt og nær for å delta.

Ladieseventet på fredagen hadde rekordmange deltakere, hele 38 jenter satte seg ned, det vil si to av dem var nevnte Davy og Petter. Den tidliger TV2-profilen var til og med førstemann til å ryke ut, men kjøpte seg inn igjen og ble sittende helt til finalebordet. Der røk han imidlertid ut som førstemann, og en åttedeplass.

Både Petter og Davy roste nivået på turneringen

- De mente det var et skyhøyt nivå på kvinnelige spiller i Elnesvågen pokerklubb, forteller Roar Aspås.

Maria Longvastøl ble til slutt beste kvinne, foran Suasn Wisth og Vegas Casino-jenta May-Eva Lund.

Girl power

I main event på lørdagen gikk det ikke stort bedre med de to mest profilerte gjestene, de røk ut tidlig i det 61 mann store feltet.

Imidlertid går det fortsatt gjetord om at spesielt Davy vant nachspielet med noen heftige dansetrinn og dype drinker når Roar hadde lagd i stand tropisk fest på utestedet Il chef, der DJ-en Michael Kov holdt festen i gang.

- Norges beste DJ, melder Roar Aspås.

I turneringen fortsatte jentene storspillet fra dagen i forveien, og beste mann Paul Groven på tredjeplass, måtte se både Kristine Hage Mattson og Isabelle Engebretsen, Kristine tok tittelen til slutt.

Alle var som vanlig enige om at det hadde vært en bra fest, og Elnesvågen lever opp til sitt velfortjente rykte som Norges beste pokerklubb.

Gratulerer til alle vinnere!

Denne saken ble første gang publisert 08/10 2018, og sist oppdatert 29/06 2020.

Les også