Bjørn Johan tar en Kylie

- Jeg skal være Kylie. Kim Rune prøvde å være Kylie først, men min stemme passer bedre, sier Bjørn Johan om kveldens duett.

Publisert

(SIDE2:) Unibet har gitt Ålesunderen 2.20 i odds som er lavest for seier så langt i årets idol. Dermed seiler Bjørn Johan Muri opp som årets favoritt. Det synes han er skummelt.

- Uff, det ble jeg ikke glad for å høre, sukker han da Side2 forteller om de rekordlave oddsene.

- Lett å gå på en smell
- Jeg tror det kan være farlig å være favoritt, det er lett å gå på en smell. Det hadde vært mye bedre å slappe av med høye odds, for så å kunne vise hva du er god for. Det er jo hyggelig å høre, men mest skummelt, sier Bjørn Johan og avslører at han har vanvittig lyst å komme til finalen i Oslo Spektrum.

- Mest fordi vi har blitt så gode venner. Det er så flott å gå videre for da får man fortsatt lov å være sammen med de andre.

17-åringen føler selv at det er en vanvittig flaks som er grunnen til at han er med i det hele tatt. Og mener det er idol-dommer Mariann Thomassens fortjeneste.

- Jeg gir Mariann æren for at jeg er med, jeg tror hun kjempet hardt for meg i de innledende rundene, sier Bjørn Johan som siden har fått vist at han fortjener å være der.

Storband var best
- Storbandkvelden var absolutt best. Jeg er fornøyd med cirka halvparten av gangene. A-ha-kvelden var den aller verste, stemmen min bare sprakk og jeg var skikkelig bitter etterpå, forteller han.

Min i kveld er det julesanger og duetter som står i fokus. Bjørn Johan skal synge låta «Kids» av Robbie Williams og Kylie Minogue sammen med Kim Rune Hagen.

- Jeg skal være Kylie. Kim Rune prøvde å være Kylie først, men min stemme passer bedre. Det går veldig greit, det er bare noen små ting jeg må forandre på, som for eksempel når Kylie synger «the purpose of a woman is to love her man», så må jeg peke på ei jente i salen og sånt, forklarer han.

I tillegg skal den nye favoritten synge juleklassikeren «Let it snow», men selv om det har vært julefokus hele uka, så har ikke Bjørn Johan kjempemye julestemning.

- Jeg har fått litt julestemning av snøen her og julepynten på Karl Johan, men jeg har jo ikke vært med på julevaskingen hjemme og sånt. Og så har jeg spist opp nesten alle sjokoladebitene i julekalenderen min allerede, sier han.

Foto: TV 2 grab

Lite tid til skolen
En annen ting det ikke blir så mye tid til er skolearbeidet.

- Det blir mindre å mindre tid nå med all øvingen, og det er veldig viktig for meg å fullføre andre klassen. Det hadde kanskje vært annerledes hvis jeg bare hadde ett år igjen, men nå når det er to, har jeg ikke lyst å begynne på nytt, sier han og forteller at han derfor har satt av hele juleferien til skolearbeid og at han får ta tentamenene rett etter nyttår.

- Jeg har en skole som støtter meg, og det er jeg utrolig glad for, sier han.

Hotel Cæsar
Heldigvis blir det tid til litt annet en Idol-jobbing, og Bjørn Johan har nettopp fått prøve seg som skuespiller i en statistrolle i «Hotel Cæsar», en serie han er kjempefan av. På «Før Helgen» denne uken snakket han om hvordan det gikk og fortalte at den lille rollen hadde gitt mersmak.

-Det var veldig gøy. Jeg tror ikke jeg er så flink da, men det var veldig gøy for det, smiler den nybakte TV-stjernen.

Se Bjørn Johan i «Hotel Cæsar»

201857

Hele «Før Helgen» kan du se her.

Følg med på hvem som går videre i Idol på TV 2 i kveld klokken 20.00

Les alt om Idol 2007

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 07/12 2007.

Les også