Bjørn Einar Romøren er blitt trebarnsfar

Bjørn Einar Romøren ble steril etter cellegiften. Nå er han blitt pappa for tredje gang!

Etter kreftdiagnosen i 2019 hadde Bjørn Einar Romøren og kona Martine slått seg til ro med at de ikke kunne få flere barn. Nå er paret blitt foreldre igjen.

<b>LYKKELIG</b>: Bjørn Einar Romøren ble steril etter den omfattende cellegiftkuren, men kan nå glede seg over at han er blitt pappa for tredje gang.
LYKKELIG: Bjørn Einar Romøren ble steril etter den omfattende cellegiftkuren, men kan nå glede seg over at han er blitt pappa for tredje gang. Foto: Svein Brimi
Sist oppdatert

Bjørn Einar Romøren frøs ned sæd da han ble rammet av kreft.

– Det var både kleint og surrealistisk å både høre og gjøre. I dag er jeg glad for at jeg gjorde det, forteller Bjørn Einar Romøren (42).

I et åpenhjertig innlegg på Instagram forteller den tidligere skihopperen om hva som var det første han måtte gjøre før utredningen på Radiumhospitalet, hvis han i fremtiden ville bli pappa igjen.

Les også: Jeg har uhelbredelig kreft. I en periode var det vanskelig å være den mammaen jeg ønsker å være

Steril etter cellegiften

I innlegget forteller han at han og kona Martine Remsøy Romøren har blitt foreldre igjen til en liten jente, til tross for at han ble steril etter cellegiftkuren han måtte gjennom etter at han ble diagnostisert med kreft i juli 2019.

Fra tidligere har paret barna Fred (5) og Fiona (3).

– Det blir ofte noen senskader når man må gjennom en cellegiftkur, og for meg var steriliteten egentlig ikke noe problem. Vi hadde en nydelig gutt og ventet en jente og var sånn sett utrolig heldige. Men man vet aldri hva fremtiden bringer, skriver han og fortsetter:

– Nå er vi bare overlykkelige for at det er mulig med familieforøkelse selv etter en sånn runde vi måtte gjennom med meg. Forskning funker.

Les også: (+) Valget jeg tok har kostet meg hele familien min

Gift med Martine Remsøy Romøren

I innlegget hyller han også kona Martine.

– Det har vært en tøff reise spesielt for Martine som har måttet proppe kroppen full av hormoner, og oppleve fortvilelse ved at vi har mistet en på veien. Men med en herlig familie rundt oss har Martine stått løpet ut, og resultatet er en nydelig liten jente.

<b>STERKT PAR:</b> Bjørn Einar og kona Martine har vært et par siden 2006. Her er de på gallamiddag på slottet i 2019, og Bjørn Einar er preget av sykdommen. 
STERKT PAR: Bjørn Einar og kona Martine har vært et par siden 2006. Her er de på gallamiddag på slottet i 2019, og Bjørn Einar er preget av sykdommen.  Foto: Terje Pedersen/NTB

– Det er mange ting som kan virke uviktig når kreftdiagnosen kommer. Men nå sitter jeg med en enorm takknemlighet for at jeg ble spurt. Og selvfølgelig at det i dag er mulig, skriver skihopperen som bare ble slått Nils Jakob Hoff av i «Mesternes mester»-finalen i 2022.

Denne saken ble første gang publisert 26/07 2023, og sist oppdatert 26/07 2023.

Les også