- Bildene er en kraftig invadering av privatlivet

Aqua-Lene får samme behandling som hertuginne Kate.

Foto: Foto (Nettavisen)
Publisert

(SIDE2): I fredagens utgave av Se og Hør Weekend, kjører ukebladet en reportasje på Aqua-Lene Nystrøm Rasted (38), under tittelen Erotikk på Stranden. Både på forsiden og inne i bladet er det bilder av popsangeren toppløs.

Det reagerer Nystrøm sterkt på.

- Både Lene og familien reagerer sterkt på det som føles som en kraftig invadering av privatlivet. Det at noen relgelrett har spionert på deg med telelinse konstant i dagesvis, i alle mulige settinger - er vel ikke noe noen kunne tenke seg, sier Nystrøms manager Ole Fredrik Jonsbråten til God Kveld Norge.

Artikkelen står også på trykk i den danske utgaven, og da med flere og mer avslørende bilder. Det gjøres også et poeng ut av at Nystrøm leser bestselgeren 50 Shades, da hun lå og solte seg.

Bildene er tatt da popstjernen var på charterferie sammen med sine to barn og sin mor tidligere denne måneden. Jonsbråten sier dansk Se og Hør har spionert på familien, og at Lene er særlig lei seg over av barna og hennes mor er utsatt for dette.

- Vi får bare håpe «Se og Hør» føler de har utrettet noe viktig for verden, og at de er stolte av ha snikfotografert en familie på tre generasjoner på deres mest private.

Nystrøm har de siste drøye ti årene bodd i Danmark, og er gift med bandkollega Søren Rasted. Sammen har de barna Billy (6) og India (7) barn.

Dansk Se og Hør har også vært i søkelyset den siste tiden, etter at de publiserte bildene av den britiske hertuginne Kate.

Bildene skapte først oppstandelse da et fransk blad publsierte dem - men danskene gikk enda lenger, og viste også bilder av Kate i det hun skiftet bikinitruse. Det har fått oppmerksomhet også langt utenfor Danmarks grenser.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Denne saken ble første gang publisert 05/10 2012.

Les også