Bikinkroppen: Ha en bikini, ha en kropp, kle på deg bikinien

Så enkelt er det faktisk.

Publisert

(SIDE2): Isabella Löwengrip aka Blondinbella er en av Sveriges største bloggere, og følges av tusenvis av lesere hver eneste dag. Bloggeren er opptatt av å fremme en naturlig forhold til mat og kropp, og har tidligere kritisert andre svenske bloggere for å skrive om slanking. Selv har hun ifølge Expressen blitt hetset for vekten sin, men har likevel klart å stå imot presset.

«Jeg har liksom aldri tenkt på kroppen min så mye,» skriver hun på bloggen sin.

LES OGSÅ:Sommerkroppen 2015 er en uting

Vær fornøyd med deg selv

Men til tross for at Isabella selv har et sunt forhold til mat og kropp, så hindrer det ikke henne fra å bli lei av alt maset om den såkalte «bikinikroppen.» For to dager siden la hun derfor ut en Facebook-post med bikinibilder av seg selv, med teksten: «How to get the perfect bikini body: 1. Have a bikini. 2. Have a body. 3. Put on the bikini.»

Innlegget har snart blitt delt 50.000 ganger og har blitt sett av over 1,5 millioner mennesker.

- Jeg merker at de allerede har begynt med denne beach 2015-hetsen, og man ser jo at alle har begynt å trene og spise annerledes. Det er jo i utgangspunktet bra, men til syvende og sist så sitter det mye i hodet, sier bloggeren.

Hun mener det er altfor mange som har helt feil fokus når det kommer til kroppen sin, og skulle ønske at flere kunne tenke at de var fine som de er.

- Det er alltid noe, og så tenker man at hvis det ikke hadde vært for den ene tingen så hadde alt vært perfekt. Men sånn kan man ikke tenke, for man finner alltid noe nytt å irritere seg over. Det er bedre å tenke at jeg er fin som jeg er, sier Isabella, som nå er gravid i 39. uke.

LES OGSÅ:- Sånne som deg bidrar til å ødelegge selvtilliten til «vanlige» jenter

Vil du lese flere saker om kropp, trening og helse? Lik oss gjerne på Facebook!

Denne saken ble første gang publisert 08/04 2015.

Les også