vi menn poker

Aylar fester grepet

Det er litt i overkant av tre måneder igjen, og Aylar har et godt grep om årets Gullhånda-statuett.

Sist oppdatert

Årets nybakte norgesmester Robert Kaggerud suser inn på tredjeplass på Vi Menn-lista med 1939 poeng, og andremann Kornelius Lien er nummer seks med 1165, etter at alle resultater i årets norske NM er inkludert. Men i front er det Aylar som tar grep. To casher i Merit Poker Gangster Cup på Kypros, og en i EPT Barcelona, gjør at 2780,8 poeng nå er lista man må over for å ta ledelsen. Det er mer enn 650 poeng foran nummer to Jon Kyte (2124,5). Imidlertid viser Aylar ingen tegn til å bremse opp, hun har eventyrlige 28 casher og ni finalebord, og kommer med stor sannsynlighet til å både bryte 30-grensa for casher og 10 for finalebord.

Preben Stokkan fikk, med sine to casher i Barcelona, også poeng, og ligger i øyeblikket på fjerdeplass med 1589 poeng. Han har heller ingen planer om å ligge på latsiden framover, og blir nok å se i Nottingham under Millions der i neste uke, i Praha i desember, og det meste annet som tilbyr poker og poengmuligheter mellom nå og nyttår.

Tredjeplasserte Kaggerud er for øvrig i Asia, sammen med Ørjan Skommo, Henrik Tollefsen og Markus Garberg, og vi vet at de har begynt å få inne noen casher, fra blant annet Sør-Korea, som vil bli oppdatert når resultatlistene er offisielle og oppdatert.

Denne saken ble første gang publisert 01/10 2018, og sist oppdatert 29/06 2020.

Les også