Mote

Avlyser Oslo Runway i februar

Den norske moteuka vil ikke avholdes denne vinteren. Grunnen er rask vekst.

AVLYSES: Det vil ikke bli noen moteuke i Norge i februar i år, slik som planlagt. Her bilder fra en tidligere sesong av Oslo Runway.
AVLYSES: Det vil ikke bli noen moteuke i Norge i februar i år, slik som planlagt. Her bilder fra en tidligere sesong av Oslo Runway. Foto: Indigitalimages / Oslo Runway
Sist oppdatert

I en pressemelding fredag opplyser den norske moteuka Oslo Runway at de velger å ikke gjennomføre visningene som planlagt i februar 2019.

Pressemeldingen kommer fra PR-byrået This Is PR, som har stått bak den norske moteuka gjennom flere sesonger.

Pressemeldingen ble fredag også lagt ut på Oslo Runways offisielle Instagram-konto:

Grunnen er ifølge pressemeldingen at moteuka gjennom de sju sesongene som har gått siden første runde, har opplevd stor vekst og at eierne ønsker å «ta en pause og bruke tiden fremover mot august til å finne en visningsplattformsmodell som er fremtidsrettet og mest mulig verdiskapende for den norske motenæringen» heter det i pressemeldingen.

Byrået skriver at moteuka har opplevd enorm vekst og interesse fra presse, influencere og forbrukere de foregående sesongene.

- Dette er en mulighet til å tilegne oss enda mer kunnskap for å kunne skape en moteuke for fremtiden. Det er viktig at vi fortsetter å være en aktuell plattform som bidrar med vekst og oppmerksomhet for den norske motebransjen. Vi gleder oss til å fortelle om planene videre og presentere innholdet for august, sier prosjektleder for Oslo Runway, Ditte Kristensen.

Etter planen skulle neste runde av den norske moteuka funnet sted 4. og 5. februar 2019, men nå opplyses det at det vil utsettes til august 2019 i stedet.

Denne saken ble første gang publisert 04/01 2019, og sist oppdatert 04/01 2019.

Les også