- Avbildet med en joint i kjeften

Rihanna fyrer opp mens hun er sint på voldelig eks. Og kler igjen av seg for Armani.

Foto: starsurf / Splash News (starsurf / Splash News)
Publisert

(SIDE2): Rihanna befinner seg for tiden på Hawaii, der hun angivelig fester hardt etter at det ble kjent at eksen Chris Brown har annonsert at det er alvor mellom han og kjæresten, den vietnamesiske modellen Karrueche Tran.

Min mann?
Alvoret har han latt vise ved å tatovere ansiktet til Tran på sin venstre arm.

- På grunn av deg så er jeg på noe skikkelig fucka dritt, tvitret den barbadiske sangfuglen mandag, før hun fortsatte med en tirade tweets.

- Du vil vel være min prioriterte mann, ikke?

Rihanna og Brown var en stund et av de heteste parene i kjendisbransjen, da han etter Grammyfesten i 2009 banket opp sin unge kjæreste. Han ble blant annet ilagt besøksforbud, men det skal ha vært Rihanna som siden har oppsøkt Brown.

Avbildet med joint
Det er ikke den eneste måten 23-åringen har provosert på den siste tiden. Hun skal nemlig også være glad i både brunt og grønt, og bilder av popstjernen som røyker det ulovlige stoffet, skal ha dukket opp på nettet.

Andre mener det hele er snakk om vanlig rulletobakk - og trolig får man vel ikke vite noen gang.

(Se flere bilder av Rihanna på Hawaii nederst i artikkelen)

Men Rihanna har selv sendt ut tweets som underbygger forståelsen av at hun ikke sier nei til marihuana. Det gjorde hun blant annet mandag, da ved å bruke en Drake-tekst På låta «Up All Night», synger rapperen om å røyke og rulle jointer.

- Kush rolles, glass full... I prefer the better things!

Drøy dame
Det er ikke det eneste hun har tvitret de siste dagene som skal underbygge at frøkna er glad i å trekke ned. Før helgen skrev hun blant annet «4:20....Hei» - noe som viser til 70-talls slang i California, for å møtes etter skolen 4:20 for å røyke marihuana.

Rihanna er vant til å provosere - siste musikkvideo, We Found Love, ble forbudt vist i Frankrike, mens videoen som ble laget til S&M, ble forbudt i over 10 land, grunnet sitt

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

4842

Denne saken ble første gang publisert 17/01 2012.

Les også