Atle Pettersen tar over som programleder i Beat for Beat

Etter Ivar Dyrhaug.

BEAT FOR BEAT: Musiker Atle Pettersen blir ny programleder i Beat for Beat.
BEAT FOR BEAT: Musiker Atle Pettersen blir ny programleder i Beat for Beat. Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Publisert

(SIDE2): I juni ble det kjent at Ivar Dyrhaug hadde bestemt seg for å forlate Beat for Beat, et program som han har ledet siden 1999.

Nå er hans arvtager klar, og valget har falt på musiker Atle Pettersen.

- Stort

- Det er helt sinnssykt. Det er under ett år siden jeg ble invitert til å være programleder i Julemorgen, og nå skal jeg inn i Gullrekka. Det er utrolig stort, sier Atle Pettersen til NRK.

Pettersen sier til nettavisen at han ønsker å behandle det populære programmet med respekt, men samtidig tilføre noe av seg selv. Hva det «nye» blir, vet han ikke ennå.

Ønsker å tilføre noe nytt

- Dette er veldig ferskt for meg også, og jeg har så vidt kommet i gang med jobbinga. Vi skal ikke endre så mye på konseptet, men jeg har jo lyst å bruke mine styrker og kvaliteter til å tilføre noe nytt. Men akkurat hva det blir, vet jeg ikke ennå.

Pettersen har blitt et kjent ansikt etter at han deltok i X Factor på TV 2 i 2010. Han har blant annet også deltatt i, og vunnet, Skal vi danse og var også deltaker i NRKs Stjernekamp.

Dyrhaug skal fortsatt lede de åtte siste episodene av Beat for Beat. Selv fortalte han i juni at han ikke redd for hva som skjer med Beat for Beat etter at han gir fra seg spørsmålskortene.

Denne saken ble første gang publisert 19/08 2015.

Les også