Årets julegave til alle menn?

Denne kalenderen må du ha.

Foto: Manfred Baumann (www.manfredbaumann.com)
Publisert

Klager dama på at du aldri husker vikitige avtaler, bursdager og fridager?

Da kan du trøste deg med at året 2013 er reddet takket være den østerrikske fotografen Manfred Baumann. Fotografen er nemlig blant verdens mest anerkjente fotografer, spesielt innenfor kategorien «fine nude art photography» - fin nakenkunst- fotografi.

Nå er han klar med sin naken kunst-kalender for neste år, en tradisjon han har hatt gående siden den første kalenderen kom ut i 2008.

Ifølge Baumann skal årets kalender utforske og pirre titternes fantasi.

- Hvem går på kino for å se en kjedelig film? Et bilde er første steg for å få bilder i bevegelse - derfor nekter jeg å vise noe som er blitt gjort før. Med mine bilder vil jeg fortelle titterne en spennende historie og pirre deres fantasi.

Baumann pirrer i hvert fall noe i oss. Men østerrikeren er ikke bare kjent for pene bilder av nakne mennesker (Som oftest damer), men også for å portretter av kjente personer som John Malkovich, Paul Anka og Dolph Lundgren for å nevne noen.

Alle de bildene kan du finne i fotoboken «Celebrities» som kan kjøpes på Baumanns hjemmeside her.

Fotografen har gitt ut flere andre fotobøker også, blant annet salgssuksessene «Just Naked» og «Fine Nude Art».

Årets kalender kan kjøpes for 20 euro (rundt 148 kroner) på fotografens hjemmeside, og trykkes kun i et begrenset opplag på 1500 eksemplarer.

Her ser du bildene fra 2013-kalenderen:

Vi gjør oppmerksom på at damene er splitter nakne.

Denne saken ble første gang publisert 15/10 2012.

Les også