Anna Rasmussen: - Da ville jeg nok blitt en smule misunnelig

MammaTilMichelle med rocka look på Vixen Blog Awards.

MAMMATILMICHELLE: Anna Rasmussen var nominert til tre priser under Vixen Blog Awards, men nådde ikke helt til topps. Her fra rød løper før prisutdelingen.
MAMMATILMICHELLE: Anna Rasmussen var nominert til tre priser under Vixen Blog Awards, men nådde ikke helt til topps. Her fra rød løper før prisutdelingen.
Publisert

- Nå gleder jeg meg skikkelig til en jentekveld, sier Anna Rasmussen (20) til Side2.

Se videointervju lenger ned på siden.

Bloggeren, best kjent som MammaTilMichelle, kom nemlig uten barn og samboeren Jan Lossius (23), til Vixen Blog Awards i Oslo torsdag kveld.

Hun var iførte en nude topp, svarte bukser og gikk for en rocka sminkelook. Det var Side2-blogger Gilmakeup som sto for makeupen til Anna.

Sophie Elise var en av de store vinnerne under Vixen Blog Awards. Hun stakk av med to priser.
Sophie Elise var en av de store vinnerne under Vixen Blog Awards. Hun stakk av med to priser. Foto: Paul Weaver (NA Bilder)

MammaTilMichelle var nominert i kategoriene årets bloggbusiness, folkets favoritt og årets blogger, men nådde dessverre ikke til topps.

Thomas Hayes får skryt for Vixen Blog Awards-antrekket

Får vi en "pappaen til Lucas"-blogg?

Den siste tiden har Annas kjæreste og samboer, Jan, skrevet opptil flere innlegg på bloggen til Anna. Han har blant annet skrevet om hvordan det har vært å være alene med barna Michelle, William og Lucas, om spilleavhengighet og at han har såret Anna. Derfor lurer vi naturlig nok på: Kommer Jan til å begynne å blogge?

- Jeg tror jeg hadde blitt en smule misunnelig hvis han plutselig skulle begynne å blogge.

Se hva Anna svarer i videointervjuet nedenfor:

Screen9v2

Screen9v2

Screen9v2

Denne saken ble første gang publisert 21/01 2017.

Les også