Reality

Andrea Sveinsdottir kliner til med Love Island-kollega på Instagram

Bloggeren bekrefter romantikken. - Vi får se hva som skjer.

ROMANTIKK: Andrea Sveinsdottir bekrefter at det er romantikk i luften mellom henne og meddeltaker i Love Island, Morten Dalhaug.
ROMANTIKK: Andrea Sveinsdottir bekrefter at det er romantikk i luften mellom henne og meddeltaker i Love Island, Morten Dalhaug. Foto: Skjermdump / Instagram
Sist oppdatert

Side2-blogger og tidligere Paradise Hotel-deltaker Andrea Sveinsdottir (23) er aktuell i den første sesongen av norske Love Island, og har tilbrakt de siste ukene med en gjeng andre single kvinner og menn som forsøker å finne kjærligheten i varme strøk.

Nylig ble et bilde postet på både Instagram-kontoen til Love Island Norge og på bloggerens egen konto, som for tiden styres av venner mens hun er på innspilling.

På bildet kan vi se Andrea og Love Island-kollega Morten Dalhaug (25) fra Lindesnes mens de kysser. Bildet er også postet på hans egen konto.

Vi ble seff sykt nysgjerrige og fikk noen minutter med Andrea på telefon hvor hun fikk oppklare det romantiske bildet. Selv har hun ikke tilgang til sosiale medier for tiden.

- Hva er det vi ser på bildet, Andrea?😉

- Det er jo Morten som jeg har blitt kjent med her inne. Vi har det veldig koselig og ja, det går fremover.

- Er det romantikk det er snakk om?

- Det er det absolutt.

- Er dere kjærester?

- Ikke kjærester ennå, men vi får se hva som skjer.

- Har du forandret deg i løpet av den siste tiden?

- Det har allerede på endret meg ganske mye, jeg har blitt mye flinkere til å gi folk en sjanse for her må man det. Jeg har også begynt å åpne meg mye mer. Mye takket være Morten, for han pusher meg.

- Du var ganske klar på at du ikke ville ha kjæreste på bloggen tidligere i år. Hvordan tenker du rundt dette nå?

- Jeg har vel begynt å se flere fordeler enn ulemper, ikke så redd for det lenger. Jeg er ikke så redd for at det skal gå galt. Og den sjansen må man bare ta.

- Hva er den største forskjellen mellom Love Island og Paradise Hotel?

- Det er jo utrolig koselig. Kjempegøy og mye mer avslappende enn Paradise. Samtidig er det utfordrende, for jeg er egentlig innesluttet og har prøvd å finne feil ved alle jeg dater. Nå ser jeg nye sider ved folk. Man må gi folk tid og en sjanse.

Vi krysser fingrene for disse to!😍😍😍

Du kan se Love Island på TV3 søndag til fredag klokken 21.30.

Denne saken ble første gang publisert 19/09 2018, og sist oppdatert 19/09 2018.

Les også