7 ganger du overhodet ikke vil møte på eksen

- Ikke vær dum, det er selvfølgelig hyggelig å hilse på den nye kjæresten din.

GOD STEMNING: Alt var fint og rosenrødt, helt frem til det ikke var det. Nå vil du helst ikke møte ham igjen, spesielt ikke mens du er på luftetur med bikkja uten sminke. Foto: Colourbox
GOD STEMNING: Alt var fint og rosenrødt, helt frem til det ikke var det. Nå vil du helst ikke møte ham igjen, spesielt ikke mens du er på luftetur med bikkja uten sminke. Foto: Colourbox
Publisert

(SIDE2): En gang var dere sjelevenner, og du kunne ikke forestille deg livet uten ham. Nå har dere ikke snakket på flere måneder, og du sniker deg rundt hjørnene i håp om å ikke bli sett om han er i nærheten.

Enkelte ganger er det imidlertid verre enn andre. Som for eksempel når du er ute på date, eller tok deg turen på butikken uten sminke.

Her er de sju verste gangene du kan støte på eksen:

1. Når du handler inn til Netflix-kveld

Nei, du pleier ikke å kjøpe ostepop, tre liter med iskrem og en liter med vin hver eneste kveld. Spesielt ikke antrukket i joggebukser, og uten sminke. Du har et liv. Det har seg bare sånn at han møtte deg på en dårlig dag, og dette gjorde den ikke akkurat bedre.

2. Når du er med den nye kjæresten

Som du også tilfeldigvis dumpet ham for. Du sa jo at det ikke var ham det var noe feil med, og det viser seg nå faktisk å stemme. Bokstavelig talt. Det var ikke ham, men en annen, som nå tilfeldigvis holder deg i hånda. Pinlig.

3. Når han er med den nye kjæresten

Du er endelig heldig nok til å møte jenta du allerede har stalket på

SUPERMODELL: Den nye kjæresten ser ut som en supermodell, og du har bare lyst til å grave deg ned i et hull i bakken.
SUPERMODELL: Den nye kjæresten ser ut som en supermodell, og du har bare lyst til å grave deg ned i et hull i bakken. Foto: Vixen

Facebook i ukesvis. Det gjør vondt, og du føler deg nummen, men ikke søren om du skal vise det. Du klistrer på deg et smil, og later som du er kjempeglad for å se ham. Det er bare sånn verden fungerer.

4. Når bankkortet blir avvist

Det er kø på butikken, og kortet blir avvist i kassen. Du snur deg, og står plutselig ansikt til ansikt med mannen du avviste for noen uker siden. Snakk om god timing!

5. Når du er alene på kino

Hvem elsker ikke å dra på kino alene? Det er deilig å få muligheten til å kunne spise popcornet i fred, og bare nyte historien på skjermen foran deg. Ikke fullt så kult når du sitter der alene, og eksen dukker opp med kompisene på raden foran deg.

6. Når du lufter bikkja

Du bøyer deg ned for å plukke opp den illeluktende bæsjen på bakken, og i det du har pakket den inn i sort plast dukker han opp. Du rekker ikke kaste posen, og blir stående i et forsøk på å etablere en høflig samtale med stinkbomben i hånda.

7. Når du er på en dårlig date

Venninnen din sa hun kjente en fyr som ville vært perfekt for deg, men tydeligvis kjenner hun deg ikke i det hele tatt. Daten er en katastrofe, og fyren ser ut som om han er fra en annen planet. Plutselig kommer eksen streifende forbi, og får øye på vesenet du er sammen med. Dårlig timing.

Les flere punkter hos Womenshealthmag!

Denne saken ble første gang publisert 19/06 2015.

Les også