45 nye serier du kan glede deg til

Djevelen selv, gamle kjenninger og en helt ny gjeng med superhelter.

Foto: Nettverkene
Publisert

Er du klar for seriehøsten 2015? "Upfronts", den årlige presentasjonen av nettverkenes nye tv-serier, har nylig gått av stabelen. Her presenterer alle de store nettverkene høstens sendeplaner og de nye seriene som kommer i 2015/2016, og det ser ut som du har mye spennende i vente. Her er de 45 nye seriene som ble presentert under årets Upfronts.

Ta turen innom serieguiden.no for siste nytt om serier på streaming!

"The Catch" (ABC)

En ny thriller-serie som omhandler Alice Martin, en svindeletterforsker som er i ferd med å selv bli offer for en svindel - fra sin forlovede! 


"The Family" (ABC)

En politikers unge sønn som er antatt død etter å ha forsvunnet for ti år siden returnerer til familien. Men er han den han utgir seg for å være?


"Dr. Ken" (ABC)

Ny sitcom med tidligere lege (!) Ken Jeong kjent fra blant annet The Hangover, om dr. Ken som gjør sitt beste for å være en god lege, ektemann og far. Det kan by på større problemer enn man skulle tro!


"The Muppets" (ABC)

The Muppets er tilbake! Dette er en gjensyn svært mange, både store og små, vil glede seg over. Her møter vi den sjarmerende, velkjente gjengen, i en dokumentar-aktig serie som lar oss bli bedre kjent med deres privatliv.


"OIL" (ABC)

Et ung ektepar (Chace Crawford og Rebecca Rittenhouse) flytter til "The Bakken" i North Dakota etter det største oljefunnet i amerikansk historie åpner for nye muligheter. Her møter de store utfordringe fra en lokal forretningsmagnat tvinger paret til å satse stort.


"Of Kings and Prophets" (ABC)

Vi blir kjent med en krigsherjet konge, en mektig profet og en ressurssterk, ung gjeter i "Of Kings and Prophets", en episk bibelsk saga om sjebne, ambisjoner og svik.


"Quantico" (ABC)

FBI-basen Quantico samler de tøffeste, beste rekruttene som kan oppdrives på amerikansk jord. Her testes de til det ytterste, og når den største terroraksjonen siden 9/11 ryster USA virker det umulig at det kan være en av rekruttene som står bak. Konspirasjoner, terrorisme, jakten på sannheten - Quantico ser ut til å bli en svært actionfylt serie! 


"The Real O'Neals" (ABC)

Den tradisjonelle, katolske familen O'Neal er helt perfekt. Men det er på utsiden! Når fasaden rakner og hemmligheter kommer ut, kan endelig familien være seg selv - på godt og vondt. 


"Uncle Buck" (ABC)

Når uansvarlige "Uncle Buck" trenger en jobb, passer det perfekt at barnepiken til hans niese og nevø nettopp har sluttet. Bucks utradisjonelle personlighet viser seg at den kan være nettopp det familien trenger! Serien er basert på den populære filmen ved samme navn.


"Wicked City" (ABC)

Wicked City tar for seg en ny kriminalsak i en ny tidsepoke i LA hver sesong, og denne gangen er det 80-tallets rock and roll og kokaininfiserte herjinger på Sunset Strip som danner bakteppet. Blant skuespillerne i serien finner du Ed Westwick (Gossip Girl) og Taissa Farmiga (American Horror Story).


"Angel From Hell" (CBS)

Når Amy (Jane Lynch, Glee) forteller Allison (Maggie Lawson) at hun er hennes skytsengel, er det begynnelsen på et vennskap mellom de to kvinnene. Men er hun virkelig Allisons skytsengel, eller bare helt sinnssyk? 

Foto: CBS

"Code Black" (CBS)

Et legedrama som utspiller seg i USAs travleste og mest beryktede akuttmottak.

"Criminal Minds: Beyond Borders" (CBS)

Avdelingssjef Jack Garrett (Gary Sinise) leder "International Unit", FBIs toppdivisjon for å håndtere saker som involverer amerikanere i utlandet.

"Life in Pieces" (CBS)

Foto: CBS

Komedieserien "Life in Pieces" lar deg bli kjent med en familie, utfra historier fortalt av forskjellige familiemedlemmer.

"Limitless" (CBS)

Når Brian Sinclair oppdager de mystiske kreftene til det narkostiske stoffet NZT, bruker han sine nye krefter til å ukentlig løse saker for FBI. Limitless er basert på filmen fra 2011.

"Rush Hour" (CBS)

Foto: CBS

Rush Hour er basert på filmtrilogien med samme navn, og dreier seg rundt en politibetjent fra Hong Kong som blir tildelt en sak i L.A. Her må ha jobbe med en overlegen betjent fra LAPD, som slettes ikke er interessert i noen ny partner.

"Supergirl" (CBS)

Supergirl er en karakter de fleste i det minste har hørt om, og nå er snart den nye serien her. 12 år gammel blir Kara Zor-El blir sendt til jorden fra sin døende hjemplanet Krypton, og som 24-åring føler Kara at hun har gjort for lite med livet og kreftene sine.

"Cordon" (The CW)

En dødelig epidemi bryter ut i Atlanta, og en karantene er igangsatt for å beskytte de som enda ikke er smittet. På innsiden må de overlevende kjempe mot infeksjonsfaren, i tillegg til samfunnet som går i oppløsning rundt dem.

"DC's Legends of Tomorrow" (The CW)

To av seriens hovedpersoner, Wentworth Miller (the Flash) og Arthur Darvill (Doctor Who).
To av seriens hovedpersoner, Wentworth Miller (the Flash) og Arthur Darvill (Doctor Who). Foto: (CW og BBC)

LoT er en spinoff av Arrow/Flash fra samme nettverk, og flere av karakterene er gamle kjenninger fra de to seriene. Tidsreiser Rip Hunter har sett fremtiden, og for å forhindre at den får utspille seg må han samle en gruppe både helter og skurker for å stoppe en tilsynelatende ustoppelig trussel som truer både planeten også selve tiden.

"When heroes alone are not enough...the world needs legends".

"Crazy Ex-Girlfriend" (The CW)

Suksessfulle og smågale Rebecca Bloom gir opp alt når hun flytter fra både sin luksuriøse Manhattanleilighet og jobben i et prestisjefylt advokatfirma, for å søke finne kjærligheten og lykken i West Covina, California.

"Bordertown" (Fox)

Når vi sier at Bordertown er laget av samme menn som står bak Family Guy, så skjønner du mest sannsynlig at dette er en ny, upolitisk korrekt animasjonsserie full av satire. Her blir du kjent med to familier som bor i en ørkenby på grensen mellom USA og Mexico, og deres hverdag med familieliv, politikk og en hel del annet.

"The Frankenstein Code" (Fox)

75 år gamle Jimmy Pritchard er en moralsk korrupt pensjonert politietterforsker, som blir drept etter å ha vært vitne til et innbrudd i sønnens hus. Når en gruppe forskere innser at Pritchard er den perfekte kandidaten til deres prosjekt, får han en ny sjanse i det han vekkes til live - 35 år gammel, og med muligheten til å jobbe som etterforsker med sine nye, helt spesielle evner. 


"Grandfathered" (Fox)

En ungkar (John Stamos) får livet snudd på hodet når han oppdager at han ikke bare er far, men også bestefar. Kan den notoriske ungkaren og kvinnebedåreren klare seg i rollen som både far og bestefar?


"The Grinder" (Fox)

Når hit-serien til tv-advokaten Dean ("The Grinder") avsluttes, får han det for seg at han er kvalifisert til å ta over familiens advokatfirma. Broren, en ekte advokat, er ikke helt enig.


"The Guide to Surviving Life" (Fox)

En ny komedie, som tar for seg forviklingene, feilstekene og de rare avgjørelsene man tar i årene etter universitetet.

"Lucifer" (Fox)

Lucifer er basert på DC Entertainments Vertigoforlag, og her er den falne engelen en sjarmerende, karismatisk og kjekk fyr som kjeder seg i helvete. Han reiser derfor til englenes by Los Angeles, hvor han bruker sine overtalelsesgaver til å straffe byens kjeltringer.  Det er allikevel ikke alle i underverdenen som er like glade for at Lucifer har forlatt hjemmet...


"Minority Report" (Fox)

Minority Report er basert på blockbuster-filmen ved samme navn, og følger en mann hjemsøkt av sin fremtid og en politietterforsker som hjemsøkes av sin fortid. Sammen jobber de for å stoppe 2065s verste lovbrudd før de faktisk skjer.


"Rosewood" (Fox)

Dr. Beaumont Rosewood Jr er Miamis fremste patolog, og jobber med å finne hemmeligheter i kroppene til de som gjerne blir oversett. Rosewood jobber med død på en daglig basis, men er selv overbegeistret over livet.


"Scream Queens" (Fox)

Et amerikansk universitet rystes av en rekke mord, i den nye horror-komedien av Ryan Murphy, Brad Falchuk og Ian Brennan. I seriens første sesong fokuserer handlingen på studentforeningen Kappa, med Emma Roberts i spissen som lederen Chanel Oberlin.


"The X Files" (Fox)

13 år etter serien sist gikk, er endelig The X-Files tilbake i en seks-episoders sesong med David Duchovny og Gillian Anderson tilbake i rollene som Fox Mulder og Dana Scully. Denne er et must for alle fans av X-files!

"Best Time Ever With Neil Patrick Harris" (NBC)

Foto: NBC

Basert på britiske "Ant and Dec's Saturday Night Takeaway", byr Harris' nye tv-show på sketcher, musikknumre, mini-gameshows og skjult kamera. Her er det gjerne kjendiser som er ofrene, og de største superstjernene blir å se i gjesteopptredener.

"Blindspot" (NBC)

En vakker kvinne dekket av tatoveringer våkner midt på Times Square, uten å huske hverken hvem hun er eller hvordan hun kom dit. FBI blir inolvert, når navnet til en av deres agenter er blant tatoveringene som dekker kroppen til kvinnen. 


"Chicago Med" (NBC)

Legedramaet Chicago Med er en spinoff fra Chicago Fire. Her finner handlingen sted på et av Chicagos travleste sykehus, og vi blir kjent med de dyktige legene som jobber med å redde liv på daglig basis.

Foto: NBC

"Coach" (NBC)

18 år etter at originalserien gikk av lufta, møter vi igjen nå pensjonerte Coach Fox. Livet som pensjonert trener blir plutselig snudd på hodet, når han blir assisterende trener for sin voksne sønn som skal starte et nytt lag på sin Ivy league-skole. 

NBC
NBC

"Crowded" (NBC)

Akkurat i det Mike og Martina planlegger å starte et nytt, villere liv med utflyttede barn, flytter døtrene inn igjen. Samtidig avlyser Mikes foreldre planene om å nyte en rolig tilværelse i Florida, og det ser ut som parets hus igjen er fylt til randen. 

Foto: NBC

"Emerald City" (NBC)

Her blir du kjent med Oz på en helt ny måte, når 29 år gamle Dorothy Gale blir transportert til en verden hvor komgedømmer konkurrerer, svart magi preger samfunnet og hekser gjenoppstår fra de døde.

"Game of Silence" (NBC)

En gruppe barndomsvenner gjenforenes, og må takle en hemmelighet de trodde de begravde for 25 år siden.

Foto: NBC

"Heartbreaker" (NBC)

Foto: NBC

Et legedrama basert på livet og prestasjonene til Dr. Kathy Magliato. I serien følger vi Dr. Alex Panttiere, en utadvendt, verdenskjent kirurg som er en av de få kvinnene som jobber med hjertetransplantasjoner.

"Heroes Reborn" (NBC)

Heroes er tilbake! Serien, elsket for sine første sesonger og ikke fullt så elsket for sine siste, er til manges begeistring tilbake med en 13-episoders sesong. Her blir elementene fra seriens første sesong hentet frem igjen, hvor ordinære mennesker plutselig innser at de har ekstraordniære evner. 

Foto: NBC

"Hot & Bothered" (NBC)

Eva Longoria er Ana Sofia, en superstjerne med sin egen tv-serie og et liv fullt av drama også etter sendetid. Bli med bak kulissene i en latinsk såpe, hvor Ana må hanskes med nettverksjefer, fulle manusforfattere og selvopptatte medskuespillere. 

"People Are Talking" (NBC)

To par - naboer og bestevenner - snakker om alt i den nye serien fra regissøren bak How I Met Your Mother. Det er ikke noe som er for drøyt til å bli et samtaleemne.


"The Player" (NBC)

Sikkerhetsekspert Alex Kane blir dratt inn i et farlig spill, når noen av verdens rikeste gambler på om han klarer å stanse noen av de største lovbruddene man kan forestille seg. Kan Kane bekjempe dem fra innsiden, og kan han få hevn for sin kones død?


"Superstore" (NBC)

Foto: NBC

Fra produsentene av The Office kommer Superstore, en hysterisk komedie om livet til en gruppe ansatte ved en gigantisk megastore. America Ferrera (Ugly Betty) og Ben Feldman (Mad Men) er blant seriens hovedrolleinhavere.

"You, Me and the End of the World" (NBC)

Foto: NBC

En komet er på kollisjonskurs med jorda, og det er i det apokalyptiske kaoset som følger at vi blir kjent med en gruppe mennesker tilsynelatende uten noen forbindelse til hverandre. Humor, galskap og kaos er blant ingrediensene i den nye serien med blant andre Rob Lowe og Jenna Fischer i hovedrollene. 

Bli oppdatert på alt om serier og streaming på serieguiden.no.

Denne saken ble første gang publisert 13/05 2015.

Les også