11 ting vi lærte av Sex og singelliv

Vi har plukket ut den viktigste lærdommen fra verdens beste TV-serie.

Foto: Getty Images
Publisert

1. «He’s just not that into you».

Da Jack Berger ga jenter over hele verden svaret alle hadde brukt hundrevis av timer på å diskutere, gråte over og generelt være alt for opptatt av: Hvorfor ringer han ikke tilbake? Vel, det er rett og slett fordi: "He’s just not that into you"!

2. At ingen – INGEN – skal behøve å bli slut-shamet selv om de er seksuelt frigjorte.

Dette setter Samantha så fantastisk ord på, etter at hun føler seg shamet av Carrie, som tok henne på fersken i å gi DHL-budet en blowjob. «I will not be judged by you or society. I will wear whatever and blow whomever I want as long as I can breathe and kneel!”

Foto: Getty Images

3. Teite dateregler er ene og alene laget for å hemme jenter

At regelen om å være kostbar til tiende date – minst – og at gutter aldri tar en jente som ligger med noen første kvelden seriøst – er den dummeste regelen noensinne. Nok en gang er det Samantha, som lærte oss å bli mer frigjorte: “A guy could just as easily dump you if you fuck him on the first date as he can if you wait until the tenth”.

4. Glem eksen

Sex med en eks er bare er bortkastet tid. «Sex with an ex can be depressing. If it’s good, you don’t have it anymore. If it’s bad, you just had sex with an ex”. Logisk!

Foto: Getty Images

5. Styling

Carries (eller strengt tatt Patricia Fields) vågale, spennende, uventede og helt fantastiske styling lærte oss å våge mer. Tyllskjørt og T-skjorter, hatt med slør over en enkel hestehale, rad-på-rad-på-rad-på-rad med perler og ikke minst pilotbriller, oversized pelsjakke og stilletter! ALDRI har en TV-serie inspirert mer.

Foto: Getty Images

6. Slå deg løs og "lek"

Sex og singelliv lærte verden at det var noe som het vibratorer – og at det var noe det var helt ok for damer å bruke. Hvem husker ikke diskusjonen om The Rabbit? Sikkert produktplassering, men også mange glade damer etterpå.

7. Venninner er viktigst

SATC lærte oss at venninner tross alt er viktigere enn kjærester, når alt kommer til alt.

8. Ikke skam deg over egne prioriteringer

Det er greit å bruke penger på fine ting, når du trenger det. Carrie sa: "When i furst moved to New York i bought VOGUE instead of dinner. I just felt it fed me more". Nå ville vi neppe droppet middag for et magasin eller et par sko, men det er greit å ta uansvarlige og morsomme avgjørelser en gang innimellom.

Foto: Getty Images

9. Eksen og den nye kjæresten trenger ikke være bestevenner

Hytteturen til Aiden og Carrie, når Mr. Big plutselig kommer på besøk, lærte oss at det sjelden er en god idé å få kjæresten din til å bli bestevenn med eksen. Det går som regel ikke bra! 

Foto: Getty Images

10. Følg hjertet

Gå for menn du selv er tiltrukket av, ikke en alle andre syns er kjekk som man «bør» være tiltrukket av. Charlotte + Harry = sant!

11. Mr. Right Now

Innimellom er Mr. Right Now helt ok - han må ikke være Mr. Right.

Ingen serie har begeistret oss mer enn Sex and the City!
Ingen serie har begeistret oss mer enn Sex and the City! Foto: Getty Images
div style="clear: both; margin: 40px 0; position: relative; top: 20px;"> Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Denne saken ble første gang publisert 15/03 2015.

Les også